ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με προβλήματα κόντρα στον Αρη – Τρεις εβδομάδες εκτός ο Νταντσένκο

Με πολλά προβλήματα και μόλις πέντε αμυντικούς ταξίδεψε η ΑΕΚ στη Θεσσαλονίκη για το παιχνίδι με τον Αρη (15:00). Ενα από αυτά είναι ο Ολεγκ Νταντσένκο που υποβλήθηκε σε μαγνητική, από την οποία διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί ρήξη συνδέσμων στην ποδοκνημική του αριστερού του ποδιού. Ο Ουκρανός μπακ συνέχισε τη θεραπεία που ακολουθεί.

Οι Θεοδόσης Μαχαίρας, Νασίμ Χνιντ, Ζίγκα Λάτσι, Μιχάλης Μπακάκης, Βένταντ Ραντόνια και Ευθύμης Χριστόπουλος ακολούθησαν ατομικά προγράμματα εκγύμνασης, ενώ μόνος του γυμνάστηκε και ο Γιάννης Σαρδέλης, ο οποίος υπέστη διάστρεμμα. Οι υπόλοιποι παίκτες –πλην των Σάκχοφ, Σιμόες- προπονήθηκαν κανονικά.

Έπειτα από το τέλος της προπόνησης ο Μανόλο Χιμένεθ ανακοίνωσε τις επιλογές του για την αποστολή του αυριανού (15.00) αγώνα με τον Άρη, για την 3η αγωνιστική των Play-Off.

Σε αυτήν βρίσκονται οι Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Χατζηεμμανουήλ, Λόπες, Νεντελτσιάρου, Σβάρνας, Μιτάι, Βασιλαντωνόπουλος, Σιμάνσκι, Κρίστιτσιτς, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Αλμπάνης, Τάνκοβιτς, Ολιβέιρα, Κοσίδης.