ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ρωτήστε τον Ξηροκώστα να σας πει για τον Αρη και μετά μπείτε και κερδίστε (photo)

Παιχνίδι δίχως αύριο είναι το σημερινό (15:00, Novasports 1) για την ΑΕΚ που φιλοξενείται από τον Αρη στο “Κλεάνθης Βικελίδης” στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Super League.

Η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ βρίσκεται στο -6 από τους Θεσσαλονικείς, διανύει ένα πολύ δύσκολο φεγγάρι και η νίκη αποτελεί μονόδρομο για να μπορέσει να μπει δυναμικά στις θέσεις που δίνουν το εισιτήριο της Ευρώπης. Σε διαφορετικό αποτέλεσμα τα πράγματα θα είναι καταστροφικά για τους κιτρινόμαυρους.

Πριν λοιπόν από τη σέντρα, καλό θα είναι οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ να ρωτήσουν τον Νίκο Ξηροκώστα τι σημαίνουν για εκείνον τα παιχνίδια με τον Αρη και μετά να μπουν στο γήπεδο για να κερδίσουν. Ετσι θα μαθαίνουν και την ιστορία της ομάδας που φοράνε τη φανέλα με τον Δικέφαλο στο στήθος.

Οσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ο Μανόλο Χιμένεθ έχει… δεμένα τα χέρια του διότι για μια ακόμη φορά δεν λείπουν οι απουσίες με τελευταία αυτή του Νταντσένκο. Ο Ισπανός προπονητής προσανατολίζεται να παρατάξει την ΑΕΚ σε σχηματισμό 4-3-3 με τον Αθανασιάδη κάτω από τα δοκάρια. Από δεξιά προς τα αριστερά της άμυνας θα έχει τους Βασιλαντωνόπουλο, Νεντελτσιάρου, Σβάρνα και Μιτάι. Την τριάδα στα χαφ θα αποτελέσουν οι Σιμάνσκι, Κρίστιτσιτς και Γαλανόπουλος. Στην επίθεση θα παίξουν οι Γκαρσία και Μάνταλος στα άκρα, ενώ ο Ανσαριφάρντ θα είναι στην κορυφή.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Τσιντώτας, Χατζηεμμανουήλ, Λόπες, Αλμπάνης, Τάνκοβιτς, Ολιβέιρα και Κοσίδης. Εκτός είναι οι Νταντσένκο, Μαχαίρας, Χνιντ, Λάτσι, Μπακάκης, Ραντόνια και Χριστόπουλος, Σαρδέλης, ο οποίος υπέστη διάστρεμμα, και οι Σάκχοφ, Σιμόες.

Την αναμέτρηση στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ορίστηκε να διευθύνει ο Λευκορώσος Κουλμπάκοφ, με βοηθούς τους συμπατριώτες του Ζουκ, Μεσλίνκα και τέταρτο τον κ. Διαμαντόπουλο. Στο VAR θα είναι οι κ.κ. Στούκαν (Κροατία) και Δημόπουλος.