ΣΚΕΨΕΙΣ

Είναι τρελοί, κάνουν κακό στην ΑΕΚ ή απλά μας κοροϊδεύεις μες τα μούτρα μας Μήτσο;

Γεια χαραντάν σε όλους, σε όλες και σε όλα τα ΑΕΚόπουλα απανταχού της γης. Δεν αντέχω με αυτά που διαβάζω και ακούω και είπα να επιστρέψω άρδην για να τα πω ένα χεράκι όπως πρέπει. Με τον δικό μου ξεχωριστό τρόπο. Μπας και γίνω κατανοητός.

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑΚΙΑΣ

Ξέρουμε πως η αγαπημένη μας ΑΕΚ έχει μπροστά της 7 ματσάκια ακόμα για τα πλέι οφ, συν τη ρεβάνς για τα ημιτελικά του Κυπέλλου με την ομάδα του… πιστολέρο εξυγιαντή Ιβάν του τρομερού πανάθεμά τον. Μέσα σε όλα αυτά η αναζήτηση προπονητή καλά κρατεί.

Ο Μανόλο Χιμένεθ που μοιάζει σαν τον συγχωρεμένο Σωτήρη Μουστάκα μετά τη νίκη επί του Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ζήτησε μια εβδομάδα ηρεμίας, αλλά δεν τη βλέπει ούτε αυτός ούτε ο οργανισμός της ΑΕΚ. Οι φυλλάδες και τα ιντερνέτια έχουν πάρει «φωτιά». Δεν έχουν βάλει κώλο κάτω και γράφουν συνέχεια πως η ΑΕΚ είναι στο ψάξιμο για προπονητή. Το πιο παράξενο όλων είναι πως ψηλά στην κιτρινόμαυρη λίστα δεσπόζει το όνομα του κλαψοΛουτσέσκου.

Είναι τρελοί άραγε οι ρεπόρτερ της ΑΕΚ που έχουν ως πρώτο θέμα τον Ρουμάνο τεχνικό; Μήπως κάνουν κακό στην ΑΕΚ; Ή απλά μας κοροϊδεύεις μες τα μούτρα μας Μήτσο; Γιατί δεν μπορεί να διαβάζεις και να ακούς πως ο χιλιοβασανισμένις και χιλιοταλαιπωρημένος κόσμος της ΑΕΚ δεν τον θέλει και εσύ να έχεις κάνει επαφή μαζί του και προσπαθείς να τον φέρεις στην ομάδα. Είναι τρελό. Είναι πέρα από κάθε φαντασία. Πάτησες τα 70 και έχασες την μπάλα μου φαίνεται…

Και μέσα σε όλα «έσκασε» χθες η είδηση πως η ΑΕΚ έχει στη λίστα της τον Ερόλ Μπουλούτ. Μα Τούρκος προπονητής για την Ένωση; Πας καλά άνθρωπέ μου; Έχεις βαλθεί να μας έχεις με τα πιεσόμετρα και τα ηρεμιστικά κάθε φορά; Δεν φτάνει που αυτό το πράγμα που έφτιαξες μαζί με τους συνεργάτες σου, ονομάζοντάς το ομάδα με το πληρέστερο ρόστερ της τελευταίας 20ετίας (τι μαλακίες γράφουν τα payroll σου) δεν βλέπετε, θέλεις να δεχτούμε και τις επιλογές σου που από το 2018 που η ΑΕΚ έγινε πρωταθλήτρια (έτσι όπως έγινε και με τον τρόπο που έγινε) έχεις βαλθεί να καταστρέψεις ότι έφτιαξες…

Μαθαίνω δεξιά και αριστερά ότι θα βγεις στο τέλος της σεζόν να κάνεις το ταμείο σου και να δώσεις συνέντευξη Τύπου. Στο είχα γράψει από τις 29 Ιανουαρίου του 2021 όταν οι άλλοι πετούσαν χαρταετό. Είχα βάλει τίτλο «Βγες και πες ρε Μήτσο τι σκοπό έχεις για την ΑΕΚ». Μάλλον το δούλεψες στο μυαλό σου και πήρες την απόφαση να το κάνεις. Ελπίζω αυτά που θα ακούσω εγώ και τα υπόλοιπα αδέρφια μου, οι ΑΕΚτζήδες να μας χαροποιήσουν. Όπως γέλασε το χειλάκι μας, μας έπιασε μια τρέλα και κ@@@ όταν πήραμε το πρωτάθλημα τα ίδια συναισθήματα θέλουμε να νιώσουμε ξανά!

Το ξέρεις πως μόνο εσύ μπορείς να μας δώσεις αυτή τη χαρά. Είναι γνωστή η μεγάλη σου προσφορά για το γήπεδο. Αυτό έγραψε και δεν ξεγράφει. Με το γήπεδο είμαι μαζί σου με τα μπούνια διότι μόνο εσύ μπορούσες να τους γράψεις όλους στα αρχ@@@ σου και να το κάνεις ΜΟΝΟ στη ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ και πουθενά αλλού!!!

Δεν είναι όμως μόνο το γήπεδο. Πρέπει να είσαι κιμπάρης, να σπρώξεις τον παρά σου και να φτιάξεις μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΕΚ που βλέπαμε επί Μπάγεβιτς (όχι φυσικά να τον φέρεις πίσω) τότε που παίζαμε την καλύτερη μπάλα στην Ελλάδα και χάζευαν όλοι. Βρες λοιπόν έναν προπονητή αντάξιο της ΑΕΚ που να είναι δουλευταράς, εργατικός, μεθοδικός και γνώστης της νέας τάξης πραγμάτων. Να μην είναι ξεπερασμένος και κάποιας άλλης 10ετίας.

***Με αγάπη απ’ το ποδόσφαιρο του πεζοδρομίου, της αλάνας, των τσιμέντων. Μάκια!!!