ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με Γαλανόπουλο, αλλά χωρίς Τάνκοβιτς απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης (photo)

Η προετοιμασία της ΑΕΚ για το αυριανό (18/04, 17:15) παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των πλέι οφ του πρωταθλήματος ολοκληρώθηκε.

Ο Κώστας Γαλανόπουλος παρά το πρόβλημα που είχε στην προπόνηση της Παρασκευής κατάφερε να προπονηθεί σήμερα και να μπει στην αποστολή για το ματς με τους Αρκάδες. Στην αποστολή επιστρέφει και ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι.

Αντίθετα, ο Μουαμέρ Τάνκοβιτς κρίθηκε σκόπιμο να μην ρισκάρει με τις ενοχλήσεις που ένιωθε, πηγαίνοντας με ατομικό πρόγραμμα τις τελευταίες μέρες και όπως αναμενόταν μένει εκτός αποστολής για το παιχνίδι με τον Αστέρα. Θα είναι έτοιμος, όπως όλα δείχνουν, για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό που ακολουθεί μεσοβδόμαδα.

Την ίδια στιγμή δεν υπολογίζονται και οι γνωστοί απόντες Λάτσι, Χνιντ, Μπακάκης, Νταντσένκο, Ραντόνια, Σάκχοφ, Σιμόες (ο Πορτογάλος μετά την επέμβαση μένει και τυπικά εκτός για το υπόλοιπο της σεζόν) και Χριστόπουλος.

Για ακόμα ένα παιχνίδι η ΑΕΚ πάει σε αγώνα με πάρα πολλά προβλήματα και με 18 παίκτες στην αποστολή.

Αναλυτικά όσους επέλεξε ο Μανόλο Χιμένεθ: Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Λόπες, Νεντελτσιάρου, Τσιγκρίνσκι, Σβάρνας, Μιτάι, Βασιλαντωνόπουλος, Σιμάνσκι, Κρίστιτσιτς, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Μαχαίρας, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Αλμπάνης, Ολιβέιρα, Κοσίδης.