ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νίκη για το ευρωπαϊκό εισιτήριο θέλει ο Βασιλαντωνόπουλος

Στην ΑΕΚ γνωρίζουν πως το αποψινό (21:30) παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό δεν θα είναι καθόλου εύκολο και για το λόγο αυτό θα πρέπει να είναι προσεκτικοί.

Ο Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος είναι ο ποδοσφαιριστής που βγήκε από τη… ναφθαλίνη και έχει καταφέρει να εξελιχθεί σε πολύτιμο εργαλείο της Ένωσης στα τελευταία ματς.

«Έχει αλλάξει το κλίμα, αλλά δεν λέει κάτι αυτό. Έχουμε ένα σημαντικό ματς μπροστά μας και πρέπει να συγκεντρωθούμε σ’ αυτό», είπε ο μπακ της ΑΕΚ στα κανάλια της Nova ενώ για το βραδινό παιχνίδι σημείωσε: «Είναι σημαντικό ματς και για τους δύο. Θα πρέπει να μπούμε μέσα για να κερδίσουμε, είναι σημαντική η νίκη για το ευρωπαϊκό εισιτήριο».

Αναφερόμενος στα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα του Παναθηναϊκού σχολίασε: «Δεν πρέπει να σταθούμε στα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα. Ξέρουμε πως εναντίον της ΑΕΚ θα είναι διαφορετική ομάδα. Πρέπει να μπούμε μέσα και να κάνουμε τα πάντα για να πάρουμε τη νίκη».

Τέλος για την ΑΕΚ που ψάχνει ακόμα τη νίκη σε ντέρμπι ο Βασιλαντωνόπουλος υποστήριξε: «Δεν το σκεφτόμαστε, αλλά σίγουρα είναι αρνητικό για εμάς αυτό που γίνεται με τα ντέρμπι τα τελευταία χρόνια. Θα μπούμε για τη νίκη και θα παλέψουμε μέχρι το τέλος».