ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Ζίγκα Λάτσι μέχρι το 2026 στην ΑΕΚ

Η ΑΕΚ «δένει» για τα επόμενα πέντε χρόνια τον Ζίγκα Λάτσι με τον οποίο έχει έρθει σε προφορική συμφωνία, έχει δώσει τα χέρια και το μόνο που απομένει είναι να πέσουν οι υπογραφές.

Ο νεαρός στόπερ κατάφερε 15 μήνες μετά την απόκτησή του από τη σλοβένικη Μούρα, να επεκτείνει το συμβόλαιό του με την Ένωση. Ο Λάτσι υπέγραψε στην ΑΕΚ τον Γενάρη του 2020 σε ηλικία 17 ετών. Έχει γεννηθεί στις 20 Ιουλίου του 2002. Είναι διεθνής με τις Κ15, Κ17 και Κ19 της χώρας του και βρίσκεται πολύ κοντά στο να φορέσει τη φανέλα της εθνικής Ανδρών. Το τρέχον συμβόλαιό του με την ΑΕΚ είναι διάρκειας τριών ετών.

Από το παιχνίδι με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης», για τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος φέτος (εξ’ αναβολής}, όταν νωρίς μέσα στο ματς αντικατέστησε τον Νεντελτσιάρου που είχε τραυματιστεί, ο Λάτσι εξελίχθηκε σε βασικό κι αναντικατάστατο από τον Μανόλο Χιμένεθ, μέχρι δυστυχώς να υποστεί θλάση δεύτερου βαθμού πριν λίγες εβδομάδες και να είναι ακόμη σε διαδικασία αποθεραπείας.

Μαζί με τον Στράτο Σβάρνα ταιριάζουν περισσότερο στο κέντρο της άμυνας της ΑΕΚ και μέσα από δουλειά μπορεί να εξελιχθεί σε έναν υπερπολύτιμο παίκτη για τους κιτρινόμαυρους τα επόμενα χρόνια.