ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Περήφανος ο Χιμένεθ για τους παίκτες του και μήνυμα στον Μελισσανίδη για μεταγραφές

Το είπε με τον πιο απλό τρόπο ο Μανόλο Χιμένεθ στις δηλώσεις του μετά από την ήττα από τον Ολυμπιακό στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης”.

Ο προπονητής της ΑΕΚ είπε πως υπάρχει διαφορά ποιότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες και πως οι Πειραιώτες κάνουν λίγες ευκαιρίες και σκοράρουν. Παράλληλα, δήλωσε περήφανος για τους παίκτες του στα παιχνίδια των πλέι οφ, εκτός από αυτό με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ.

«Η διαφορά βρίσκεται εκεί: Ο Ολυμπιακός έχει πολλή ποιότητα και κάνει λίγες ευκαιρίες να σκοράρει. Παρ’ όλο που ήμασταν πίσω στο σκορ, κάναμε ευκαιρίες, προσπαθήσαμε να σκοράρουμε, δεν τα καταφέραμε και δεχθήκαμε το γκολ στο τέλος. Ειμαι περήφανος για όλα τα ματς που έχει κάνει η ομάδα μου, εκτός από εκείνο με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ», είπε ο Χιμένεθ αρχικά στη Nova, ενώ για το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός βρήκε χώρους στο δεύτερο ημίχρονο και γιατί συνέβη αυτό σχολίασε: «Το να κάνεις μία τεράστια προσπάθεια παίζοντας μαν του μαν στην ουσία σε όλο το γήπεδο είναι δύσκολο. Όταν αρχίζουν και φεύγουν οι δυνάμεις τότε και το πνεύμα δεν ακολουθεί, σιγά – σιγά. Ο Ολυμπιακός έχει έναν πάγκο που έχει επιλογές. Εχει επικίνδυνους παίκτες. Δεν μπορεί όμως κανείς να καταλογίσει κανείς στους παίκτες της ΑΕΚ».

Ερωτηθείς για το αν έπαιξαν ρόλο οι τρεις συνεχόμενες αλλαγές που έκανε ο Μαρτίνς με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, ο Χιμένεθ απάντησε: «Οι παίκτες που μπήκαν είχαν ποιότητα. Και αυτοί που βγήκαν επίσης. Εχουν δυο παίκτες σε κάθε θέση που είναι δύσκολο να αντιμετωπίσεις. Όταν έγινε το 1-0 πάντως είχαμε τις ευκαιρίες μας να ισοφαρίσουμε».