ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Θέλει να κάνει τα Σπάτα το “Αλφρέντο ντι Στέφανο” της ΑΕΚ ο Μελισσανίδης

Στα χνάρια της Ρεάλ Μαδρίτης βαδίζει η ΑΕΚ, καθώς ανεβαίνει… επίπεδο στις ακαδημίες της με στόχο τη δημιουργία ενός εκσυγχρονισμένου προπονητικού κέντρου.

Στόχος του Δημήτρη Μελισσανίδη είναι η Ένωση να έχει το δικό της “Αλφρέντο ντι Στέφανο” όπως έχει τονίσει στους ανθρώπους της ομάδας. Δηλαδή τη δημιουργία ενός πρότζεκτ που θα περιλαμβάνει νέο γήπεδο για την U19 και ενίοτε για την πρώτη ομάδα, δύο επιπλέον γήπεδα που θα δημιουργηθούν και φυσικά πάνω απ’ όλα τις ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις, όπου θα φιλοξενούνται τα παιδιά των ακαδημιών και θα έχει χωρητικότητα 80 κλινών, όπου και θα καταλύει η αποστολή της ΑΕΚ πριν από τα παιχνίδια.

Το ξενοδοχείο θα έχει θέα το νυν προπονητικό κέντρο στα Σπάτα και το νέο γήπεδο χωρητικότητα 5.000 θέσεων, το οποίο αναμένεται να είναι έτοιμο σύμφωνα με τους ανθρώπους του Δικεφάλου στα μέσα καλοκαιριού.

Μία από τις σκέψεις μάλιστα που έπεσαν στο τραπέζι το τελευταίο διάστημα είναι πως εφόσον συνεχιστεί η πανδημία, τότε οι εντός έδρας αγώνες της ανδρικής ομάδας να δίνονται στα Σπάτα, εφόσον βέβαια καλύπτουν όλες τις ανάγκες της Super League. Όπως δηλαδή κάνει η Ρεάλ Μαδρίτης στους εντός έδρας αγώνες της La Liga και του Champions League, αφού στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» συνεχίζονται οι εργασίες ανακατασκευής.