AEK ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ

Ρίχνεται στη μάχη του Κυπέλλου η ανδρική ομάδα πόλο της ΑΕΚ

Τον Πανιώνιο ΓΣΣ αντιμετωπίζει αύριο (21/05, 14:00) η ΑΕΚ στο πλαίσιο του Προημιτελικού του Final8 του Κυπέλλου Ελλάδος Πόλο Ανδρών.

Η Ένωση για πρώτη φορά στην ιστορία της θα αγωνιστεί στα Προημιτελικά του θεσμού του Κυπέλλου, αποδεικνύοντας τη συνεχόμενη ανοδική πορεία. Οι “κιτρινόμαυροι” στοχεύουν στην πρόκρισή στα Ημιτελικά του Σαββάτου (22/05) και φυσικά το να φτάσουν έως τον Τελικό της Κυριακής (23/05), σε μία διοργάνωση που θα διεξαχθεί στο Κολυμβητήριο του Λαιμού.

Ο Κωνσταντίνος Δάνδολος στις τελευταίες του παρουσίες στον πάγκο του “Δικεφάλου”, καθώς αναλαμβάνει Team Manager από τη νέα σεζόν, δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών, επιλέγοντας στην αποστολή τους: Φλέγκα, Καζάζη, Σταμέλο, Κουτσιιαλή, Vukcevic, Κουλιεράκη, Κουρλιάφτη, Γιαννουρή, Παυλιδάκη, Στελλάτο, Βλατάκη, Μαυρωτά, Κατσινούλα, Ζώρζο και Παπάκο.

Ο τεχνικός της ΑΕΚ, δήλωσε στο aek.gr: «Ο θεσμός του κυπέλλου ανέκαθεν ήταν μία διοργάνωση που υπάρχει και ο παράγοντας της τύχης της κλήρωσης. Με το δεδομένο αυτό, εμείς καταφέραμε και αποφύγαμε τρία μεγάλα φαβορί οπότε ειναι μέσα στις δυνατότητες της ομάδας η είσοδος στην τετράδα. Το Κύπελλο είναι μια γιορτή του αθλήματος, εμείς την βλέπουμε με αυτόν τον τρόπο, και θα προσπαθήσουμε να αποκομίσουμε εμπειρίες οι οποίες θα μας φανούν χρήσιμες στο τριετές πλάνο που έχουμε θέσει για την ομάδα μας ώστε να ανεβαίνουμε σκαλοπάτι-σκαλοπάτι προς το καλύτερο».