AEK ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ

Ιστορική πρόκριση για την ΑΕΚ στα ημιτελικά του Κυπέλλου

Η ΑΕΚ κατάφερε να στείλει εκτός Κυπέλλου τον Πανιώνιο μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι. Η Ένωση ισοφάρισε στα τελευταία 52 δευτερόλεπτα της συνάντησης και επικράτησε στα πέναλτι με το τελικό 13-12.

Το γκολ του Βούκσεβιτς 52 δευτερόλεπτα πριν την λήξη του παιχνιδιού, ήταν αυτό που έστειλε τις δύο ομάδες στην διαδικασία των πέναλτι. Εκεί ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ, Κώστας Φλέγκας απέκρουσε το σουτ του Καλαϊτζή και έστειλε την ομάδα του στα ημιτελικά.

Ο αντίπαλος της ΑΕΚ θα βγει μέσα από το ζευγάρι του ΠΑΟΚ – Περιστέρι, ενώ να σημειωθεί πως στην τελική φάση του κυπέλλου που διεξάγεται στη Βουλιαγμένη λαμβάνουν μέρος οι οκτώ πρώτες ομάδες στη βαθμολογία του πρωταθλήματος.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΑΕΚ 12-13

Τα οκτάλεπτα: 3-3, 3-1, 1-1, 0-2, 5-6.

Πανιώνιος (προπονητής Κώστας Δήμου): Σαλτερής, Μπουζαλάς, Σπυρόπουλος, Νιαρχάκος, Μπραΐμης 2, Γαβαλάς 1, Καλαϊτζής 2, Ζουρίδης 2, Αλεξίου, Δήμου 2, Νταλάπας, Καπετανάκης 3, Λιμαράκης, Μοσχοβέλης, Κούκουνας.

ΑΕΚ (προπονητής Κωνσταντίνος Δάνδολος): Φλέγκας, Καζάζης, Σταμέλος, Κουτσιαλής 1, Βούκσεβιτς 3, Κουλιεράκης, Κουρλιάφτης 5, Γιαννουρής, Παυλιδάκης, Στελλάτος 2, Βλατάκης, Μαυρωτάς, Κατσινουλας, Ζωρζος, Παπάκος 2.