AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Προτεραιότητα ο Ρεμπρόφ, αλλά να μη χαθεί χρόνος στο περίμενε

Η ΑΕΚ καλείται μέχρι το τέλος του μήνα να έχει επιλέξει με ποιον προπονητή θα συνεχίσει τη νέα αγωνιστική περίοδο. Θα παραμείνει ο Μανόλο Χιμένεθ ή θα επιλέξει κάποιον άλλον; Το όνομα του Σεργκέι Ρεμπρόφ φαίνεται να είναι προτεραιότητα, αλλά κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει την… έκπληξη!

Μετά την αποχώρησή του από την Φερεντσβάρος, ο Ουκρανός τεχνικός έχει κάνει γκελ σε αρκετές ομάδες. Έχει ακουστεί για την εθνική Ουκρανίας, την Αλ Αΐν, την Φενέρμπαχτσε και την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Από την πλευρά του ο 46χρονος προπονητής έχει θέσει ως προτεραιότητα να κάνει το παραπάνω βήμα στην καριέρα του με ένα πρωτάθλημα όπως είναι αυτό της Premier League.

Την ίδια στιγμή, σημερινά δημοσιεύματα αναφέρουν πως μέσα στο Σαββατοκύριακο η ΑΕΚ θα κάνει τα πάντα για να μπορέσει να αποσπάσει τη θετική απάντηση του Ρεμπρόφ. Σε διαφορετική περίπτωση, θα στραφεί σε εναλλακτικές λύσεις.

Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για έναν Ισπανό κόουτς και έναν από την Κεντρική Ευρώπη (χωρίς να έχουν διαρρεύσει οι ταυτότητές τους), ενώ πάντα στο προσκήνιο παραμένει η περίπτωση του Βλάνταν Μιλόγεβιτς που περιμένει ένα τηλεφώνημα μιας και υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός.