Τάνκοβιτς: Έχουμε τον ίδιο πόνο με τον κόσμο

Ο Μουαμέρ Τάνκοβιτς δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για την ήττα από την ΑΕΚ, ενώ ξεκαθάρισε πως η υπόθεση νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό, περνάει καθαρά από τα χέρια των κιτρινόμαυρων.

Αναλυτικά όσα είπε ο σκόρερ της Ένωσης απέναντι στον ΠΑΟΚ:

Για την πίεση στο πρώτο ημίχρονο και το… γκρέμισμα της ΑΕΚ σε λίγα λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο; «Ο ΠΑΟΚ είχε πλάνο να μας δώσει εμάς τη μπάλα και να μας χτυπήσει στην αντεπίθεση. Εμείς είχαμε τη μπάλα, αλλά δεν μπορούσαμε. Το πλάνο του ΠΑΟΚ ήταν αυτό».

Για τη συνέχεια; «Με οποιοδήποτε αντίπαλο κι αν παίζεις είναι απογοητευτικό όταν χάνεις. Πρέπει όμως να έχουμε θετική σκέψη γιατί όλα είναι στο χέρι μας. Πρέπει να πιάσουμε τη θέση που οδηγεί στην Ευρώπη. Πρέπει να συνεχίσουμε».

Για την απογοήτευση του κόσμου; «Το μόνο που μπορώ να πω είναι πως έχουμε την ίδια απογοήτευση και τον ίδιο πόνο. Θέλουμε να κερδίζουμε. Είναι όμως στο χέρι μας. Όλα εξαρτώνται από εμάς».

Αν μπορεί να βγάλει αντίδραση η ΑΕΚ κόντρα στον Παναθηναϊκό την Κυριακή; «Είναι ένας… τελικός. Αλλα είναι ένα παιχνίδι 90 λεπτά.Θα μπούμε να κερδίσουμε. Αν δεν τα καταφέρουμε το θέμα είναι να μην χάσουμε. Όλα είναι στο χέρι μας».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *