AEK ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ

Futsal: Κυπελλούχος η Κ18, πρωταθλήτρια η Κ11 της ΑΕΚ

Γέμισε… τρόπαια η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Σάλας της ΑΕΚ το περασμένο Σαββατοκύριακο, καθώς η Κ-18 αναδείχθηκε Κυπελλούχος Ελλάδος, ενώ η Κ-11 κατέκτησε το Πρωτάθλημα Ελλάδος!

Οι “κιτρινόμαυροι” της Κ-18, υπό την τεχνική ηγεσία του Νίκου Σταυρίδη επικράτησαν με 6-2 του Ερμή Ζωγράφου και έφτασαν στο τρόπαιο. Στον ημιτελικό, η “Ένωση” είχε επιβληθεί με 4-1 των Τραχώνων.

Μεγάλη επιτυχία σημείωσαν και οι μικροί της Κ-11, καθώς έφτασαν στην κατάκτηση του Πρωταθλήματος Ελλάδος, κρατώντας ψηλά τη σημαία της ΑΕΚ. Η νίκη με 4-2 επί της Άνοιξης Παιανίας χάρισε τον τίτλο στον “Δικέφαλο” που έδειξε ότι έχει μεγάλο μέλλον στο άθλημα.

Σημαντικά επιτεύγματα, ωστόσο, σημείωσαν και άλλα τμήματα της ΑΕΚ. Συγκεκριμένα, η Κ-13 κατέκτησε την 2η θέση στο Πρωτάθλημα, καθώς ηττήθηκε στο μεγάλο τελικό με 5-4 από τον Αστέρα Βύρωνα, ενώ η Κ-12 κατετάγη 3η, ανεβαίνοντας στο… βάθρο χάρη στη νίκη της στο μικρό τελικό με 6-0 επί του Ηνίοχου.

Η ΑΕΚ συγχαίρει θερμά όλους τους αθλητές, τους προπονητές και τους υπεύθυνους των τμημάτων για την εξαιρετική τους παρουσία, αποδεικνύοντας ότι και το μέλλον του ελληνικού futsal είναι… “κιτρινόμαυρο”!