AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με Παντελαίου και Χριστόπουλο η Κ19 της ΑΕΚ νίκησε τον Βόλο

Η ομάδα Κ19 της ΑΕΚ νίκησε 2-1 την αντίστοιχη του Βόλου σε εντός έδρας αγώνα για την 13η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Κ19 της Super League 2020-21 που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Γήπεδο Αρτέμιδος.

Η ΑΕΚ προηγήθηκε στο 26′ με γκολ του Νίκου Παντελαίου που δέχθηκε μια μεγάλη μπαλιά από τον Δημήτρη Λιωνή και πέρασε και τον τερματοφύλακα για να πλασάρει στην κενή εστία. Ο Βόλος απάντησε με μια σέντρα σουτ του Θεοδωρίδη που κατέληξε στα δίχτυα στο 49′, όμως η ΑΕΚ πήρε τελικά τη νίκη με ένα σουτ του Αποστόλη Χριστόπουλου που δέχθηκε την ασίστ του Περικλή Ντέλλα από πλάγια δεξιά στο 75′.

Κίτρινες κάρτα είδαν οι Τσιαχματιώτης, Χριστόπουλος(ΑΕΚ) και Μπαϊράμης, Ιννος, Αγερωτής (Βόλος).

Οι συνθέσεις των ομάδων
ΑΕΚ (Ηλίας Καλοπήτας): Κυριτσάς, Λιωνής (68′ Κανελλόπουλος) Τσιαχματιώτης (68′ Ντέλλας) Αντωνόπουλος, Κώτσιος, Ματζουρανάκης, Πάπα (46′ Πιτιλάκος) Καραγιαννίδης, Παντελαίος (77′ Βλαχίδης) Κορομηλάς (77′ Μπέσης) Χριστόπουλος.

ΒΟΛΟΣ (Αντώνης Μάνδαλος): Νίκου, Αφεντίτσας, Μαλαμούλης (79′ Αγερωτής) Χαλκίδης, Ακριβόπουλος, Μπαϊράμης, Μπουμπούκης (46′ Θεοδωρίδης) Ιννος (83′ Βλάμης) Μυλωνάς (83′ Μπάλλας) Νούλας (72′ Τζιάνης) Κέλο

Διαιτητής: Νικολάου (Αθηνών)

Βοηθοί: Παύλος (Αθηνών) Βλατάκης (Αθηνών)

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο προπονητής της ομάδας της ΑΕΚ Ηλίας Καλοπήτας δήλωσε τα εξής στο www.aekfc.gr: «Ολοκληρώθηκε μια διαδικασία που ήταν πολύ επίπονη για τα παιδιά κάτω από τέτοιες κλιματολογικές συνθήκες. Πρέπει να τους δώσουμε συγχαρητήρια για την προσπάθειά τους και για σήμερα, αλλά και για όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Ηταν μια πολύ ιδιαίτερη σεζόν με μεγάλη διακοπή και ελπίζουμε να μην έχουμε άλλα τέτοια προβλήματα στο μέλλον».