AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στη Χαϊντούκ μέχρι το 2024 ο Λιβάγια (video)

Τη φανέλα της Χάιντουκ Σπλιτ θα φοράει μέχρι το 2024 ο Μάρκο Λιβάγια διαψεύδοντας αλλά παράλληλα δίνοντας και την απάντησή του στα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να βρίσκεται στη λίστα Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ.

Την Τετάρτη (9/6) το μεσημέρι οι Κροάτες με επίσημη ανακοίνωση τους έκαναν γνωστή την παραμονή του πρώην επιθετικού της ΑΕΚ για τρία χρόνια στο σύλλογο και τη συνόδευσαν με ένα βίντεο που έλεγε “Λιβάγια μείνε”.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

“Η Χάιντουκ ανακοινώνει με περηφάνια πως ο ο Μάρκο Λιβάγια θα συνεχίσει να υπερασπίζεται τα χρώματα της ομάδας. Ο σύλλογος και ο παίκτης έφτασαν σε συμφωνία μέχρι το καλοκαίρι του 2024 ενώ ο Λίβαγια από εδώ και πέρα θα φορά τη φανέλα με το νούμερο 10.

Ο Μάρκο θα ενσωματωθεί στην ομάδα από την πρώτη μέρα της προετοιμασίας της η οποία επίσημα ξεκινάει τη Δευτέρα 14/6”.

Ο Λιβάγια είπε στις δηλώσεις του: “Πρώτα απ’ όλα θέλω να ευχαριστήσω όλους τους οπαδούς από τη στιγμή που ήρθα και ιδιαίτερα τον τελευταίο μήνα για την αγάπη που έδειξαν σε μένα και την οικογένεια μου. Με γεμίσατε με ενέργεια. Αμέτρητα μηνύματα υποστήριξης, αποδοχής και ευχών για να μείνω. Ακόμα και αν ήθελα να φύγω δεν θα ήταν δυνατόν με όλα αυτά που κάνατε Από την αρχή η επιθυμία μου ήταν να κάνω κάτι εδώ το οποίο θα το θυμούνται όλοι. Πιστεύω ότι ακόμα έχουμε δουλειές που δεν έχουμε τελειώσει και είμαι χαρούμενος που μαζί θα παλέψουμε για τους στόχους μας”.