AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τα είπαν δια ζώσης Μελισσανίδης – Τσιγκρίνσκι στα Σπάτα

Στην πρώτη προπόνηση της ΑΕΚ ενόψει της νέας σεζόν βρέθηκε ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Ο ισχυρός άνδρας του Δικεφάλου θα έχει συζήτηση με τους ανθρώπους της ομάδας, με τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς και με τους ποδοσφαιριστές.

Κατά την παρουσία του στα Σπάτα, ο Μελισσανίδης είχε την ευκαιρία να τα πει δια ζώσης και με τον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι που ως εξαιρετικός επαγγελματίας πήγε στο προπονητικό κέντρο για να αποχαιρετήσει τους πρώην πλέον συμπαίκτες του.

«Σε ευχαριστώ για όλα, είσαι από εκείνους τους παίκτες που τίμησαν αυτή τη φανέλα. Η πόρτα εδώ για σένα θα είναι για πάντα ανοιχτή, σε θέλουμε εδώ», ανέφερε ο Μελισσανίδης στον Τσιγκρίνσκι, δείγμα του ότι τον υπολογίζει για θέση στο ποδοσφαιρικό τμήμα μετά το τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας.

Από την μεριά του ο Ουκρανός στόπερ τόνισε: «Εγώ οφείλω να σας ευχαριστήσω για όσα έζησα αυτά τα πέντε χρόνια. Πρόεδρε, ειλικρινά δεν έχω λόγια να σας πω πόσο ευγνώμων αισθάνομαι απέναντι στην ΑΕΚ και όσα μου προσφέρατε. Φεύγω αλλά είμαι σίγουρος ότι το μέλλον αυτής της ομάδας είναι πραγματικά εγγυημένο και σπουδαίο. Σας ευχαριστώ για όλα» είπε ο «Τσίγκρι» και αποχώρησε εμφανώς συγκινημένος.