AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Υπάρχει προχωρημένο ενδιαφέρον της ΑΕΚ με τον Κυριάκο Παπαδόπουλο

Η ΑΕΚ συνεχίζει και ψάχνεται για την αμυντική της γραμμή και το όνομα του Κυριάκου Παπαδόπουλου φαίνεται πως παίζει δυνατά.

Ο Έλληνας στόπερ όχι μόνο έχει προταθεί, αλλά εξετάζεται ουσιαστικά από την Ένωση. Ωστόσο, αυτό που προβληματίζει τους κιτρινόμαυρους είναι το ιατρικό παρελθόν του. Κάτι που τον ανάγκασε να αλλάζει ποδοσφαιρικούς σταθμούς, με τελευταίο αυτόν της Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ.

Ο Παπαδόπουλος βρίσκεται στα 29 έτη, μαζί με τον Τζαβέλλα συνθέτουν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο και στην ΑΕΚ θα ήθελαν να ακούγεται μέχρι το εξωτερικό ότι το δίδυμο της Εθνικής φοράει τα κιτρινόμαυρα.

Μάλιστα σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Παπαδόπουλος είχε τονίσει “Πηγαίνοντας στην Λοκομοτίβα έκανα ένα βήμα πίσω για να ακολουθήσουν άλλα μπροστά. Θα μπορούσα να πάω σε μεγαλύτερη ομάδα. Ήθελα να επιστρέψω και να γίνω ξανά αυτός που ήμουν” ενώ πρόσθεσε πως “Δεν υπάρχει κάποια ρήτρα. Είμαι σχεδόν ελεύθερος. Με ένα πολύ μικρό ποσό μπορώ να φύγω. Θα αποχωρήσω, είναι σχεδόν βέβαιο. Δεν ξέρω ακόμη σε ποια ομάδα θα κλείσω. Μου έχουν μεταφέρει διάφορες προοπτικές μέχρι στιγμής, αλλά δεν έχω καταλήξει”.

Αυτό σημαίνει πως δεν αποκλείεται να δούμε σύντομα γάμο μεταξύ ΑΕΚ και Κυριάκου Παπαδόπουλου. Εκτός κι αν οι άνθρωποι του Δικεφάλου λάβουν σοβαρά υπόψιν το ιατρικό ιστορικό του Έλληνα αμυντικού.