AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΕΚ πρέπει να προκριθείς

Τα αστεία τελείωσαν. Μετά την ήττα με 2-1 στο πρώτο παιχνίδι κόντρα στη Βελέζ Μόσταρ, η ΑΕΚ καλείται απόψε (21:00, Cosmote Sports 1) να κάνει την ανατροπή και με δύο γκολ διαφορά να πάρει την πρόκριση για τον γ’ προκριματικό γύρο του Europa Conference League.

Το έργο των παικτών του Βλάνταν Μιλόγεβιτς δεν θα είναι εύκολο. Οι Βόσνιοι έδειξαν ότι είναι… σκληρό καρύδι και ότι μπορούν να κάνουν τη ζημιά. Μάλιστα είναι αισιόδοξοι για πρόκριση και τονίζουν πως αν καταφέρουν να πάρουν την πρόκριση τότε θα ξυρίσουν όλοι τα κεφάλια τους.

Από την άλλη μεριά, η ΑΕΚ θα έχει τον κόσμο στο πλευρό της μετά από 511 μέρες. Βέβαια κανείς δεν ξέρει να πει με σιγουριά πόσος κόσμος θα βρεθεί στο ΟΑΚΑ διότι υπάρχουν τα υγειονομικά μέτρα που επιτρέπουν μόνο εμβολιασμένους στα γήπεδα και έχει φέρει αντιδράσεις στους οργανωμένους οπαδούς που δεν θέλουν να τον διαχωρισμό που επιβάλλει η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.

Ο προπονητής της Ένωσης από τη μεριά του δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου πως οι παίκτες του είναι έτοιμοι και αποφασισμένοι να αλλάξουν την κατάσταση, ενώ ο Καρίμ Ανσαριφάρντ εκπροσοπώντας τους παίκτες υποστήριξε πως η φετινή ΑΕΚ δεν θα έχει καμία σχέση με την περσινή και την προπέρσινη.