ΣΚΕΨΕΙΣ

Μελισσανίδη πάρ’ το αλλιώς γιατί δεν ξεκινήσαμε καλά…

Μια συνέχεια της αποτυχημένης περσινής σεζόν είδαμε και στα δύο παιχνίδια κόντρα στη Βελέζ και μοιραία ήρθε ο αποκλεισμός. Ένας αποκλεισμός ντροπιαστικός. Ιστορική ξεφτίλα. Μαύρη σελίδα.

Και όλα αυτά γράφονται με τον Δημήτρη Μελισσανίδη στην προεδρία της ΠΑΕ ΑΕΚ. Απίστευτο κι όμως αληθινό. Του ανθρώπου που ήρθε μετά Βαΐων και κλάδων στο σύλλογο με την ευχή και ελπίδα όλων πως θα τα αλλάξει όλα. Πως το είχε πει; «Θα πάρω σκούπα και φαράσι». Ούτε σκούπα πήρε, ούτε φαράσι.

Μελισσανίδη παρ’ το αλλιώς γιατί δεν ξεκινήσαμε καλά ούτε φέτος. Η ΑΕΚ αποκλείστηκε από μια ομάδα ανύπαρκτη στον ποδοσφαιρικό χάρτη και ακόμα να βγείτε να απολογηθείτε τουλάχιστον σε αυτούς που έκαναν το εμβόλιο για να έρθουν να σας δουν. Ούτε σε αυτούς δεν είχατε την τσίπα να τους πείτε ένα συγγνώμη.

Η ΑΕΚ έχει μέσα της τον καρκίνο. Συνεχίζει και χάνει τον κόσμο της και η εσωστρέφεια χτυπάει κόκκινο. Το ρόστερ της περσινής περιόδου δεν ξηλώθηκε, αλλά μπαλώθηκε. Η ΑΕΚ χρειάζεται ακόμα μεταγραφές. Και όχι παίκτες της σειράς αλλά ΜΕΤΑΓΡΑΦΑΡΕΣ.

Αυτά που είδα χθες δεν συνάδουν με ΑΕΚ. Ούτε το φυσάω, ξαναφυσάω του Μιλόγεβιτς που γέμισε άγχος τους παίκτες, ούτε οι αγκαλιές και τα πάμε για να αποκλείσουμε την ομάδα του Μπάγεβιτς. Ήμαρτον πια!!! Δυστυχώς δεν έχετε καταλάβει σε ποια ομάδα είστε. Όλοι σας…

Με παλαιωμένες επιλογές δεν χτίζεις ομάδα το 2021. Όπως δεν έχτισες το 2020, το 2019… Απλά κοροϊδεύεις. Λες ψέματα. Αυτά όμως έρχονται στην επιφάνεια και γυρίζουν μπούμερανγκ. Γι΄αυτό ακούστηκαν συνθήματα χθες κατά του Μελισσανίδη. Γι’ αυτό ακούστηκαν συνθήματα κατά του Μάνταλου που η διοίκηση αντί να τον προστατέψει τον αφήνει γυμνό και εκτεθειμένο.

Για να τελειώνουμε. Η ΑΕΚ χρειάζεται ΑΜΕΣΑ, χθες, ΜΕΤΑΓΡΑΦΑΡΕΣ.

Θέλει δεξί μπακ. Φτάνει πια με τον Μπακάκη…

Θέλει αριστερό μπακ και ως αναπληρωματικούς τους Μιτάι και Χατζισαφί.

Θέλει αριστερό εξτρέμ με… καρύδια και όχι παίκτες τύπου Τάνκοβιτς.

Θέλει έναν παίκτη που να πάρει την ομάδα από το χέρι και να πει «πάμε όλοι μαζί». Έναν Χριστοδουλόπουλο που δεν έκανε τα παιχνίδια του Μελισσανίδη γι’ αυτό κι έφυγε.

Θέλει έναν μπακ απ του Λιβάι Γκαρσία. Θα «σκάσει» ο άνθρωπος και φέτος.

Θέλει και τρίτο επιθετικό. Καλός ο Ανσαριφάρντ, καλός ο Αραούχο, αλλά φέρε τον Μπαράλες από την Τρίπολη. Εύκολο είναι! Ένα τηλέφωνο… απόσταση.

Θέλει 8άρι με τα χαρακτηριστικά του Εντσάμ όχι με το μυαλό του.

Θέλει και ένα 10άρι που να αφήσει τον Μάνταλο επιτέλους στον πάγκο ή να τον αναγκάσει να δείχνει ανταγωνιστικός για τη φανέλα του βασικού.

Πρώτα απ’ όλα όμως πρέπει να θέλει να αλλάξει ο Μελισσανίδης. Μπορεί; Ας μας απαντήσει!!!