AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μιλοβάνοβιτς: Πάνω από ένα μήνα είχε συμφωνήσει ο Αραούχο με την ΑΕΚ

Στην αποκάλυψη πως πάνω από ένα μήνα τα είχαν βρει ΑΕΚ και Αραούχο προέβη ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς.

Ο επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ της Λας Πάλμας και πρώην τεχνικός διευθυντής τςη ΑΕΚ παραχώρησε δηλώσεις στην ιστοσελίδα canarias7.es τονίζοντας:

«Η αλήθεια είναι ότι ο Αραούχο είχε και εξακολουθεί να έχει μια ισχυρή σχέση αγάπης με την ΑΕΚ. Το λέω επειδή ήμουν εκεί, το έχω δει και ξέρω πως είναι. Για περισσότερο από ένα μήνα είχε συμφωνήσει με την ΑΕΚ αλλά παρέμενε στην Λας Πάλμας. Ηθελε να φύγει. Ομως ο Μιγκέλ Ανχελ Ραμίρεθ δυσκολευόταν να τον πουλήσει. Ηθελε να τον κρατήσει στην ομάδα εξαιτίας της προσωπικής και επαγγελματικής εκτίμησης που έχει για αυτόν αλλά εγώ και τα άλλα μέλη της διοίκησης τον πείσαμε ότι το ιδανικό είναι να τον πουλήσει. Δεν μπορούσαμε να κρατήσουμε έναν ποδοσφαιριστή που το μυαλό του ήταν αλλού και τα χρήματα που μας προσέφεραν ήταν ικανοποιητικά».

Στην συνέχεια ο Μιλοβάνοβιτς φάνηκε να έχει πικραθεί από την αποχώρηση του Αραούχο τονίζοντας ότι: «Όποτε ο Σέρχιο πάει στην Αθήνα λέει ότι βρίσκεται στο σπίτι του, και είναι ευτυχισμένος κάθε φορά που επιστρέφει. Εφόσον θεωρεί ότι η ΑΕΚ είναι το σπίτι του και πριν είχε πει ότι ήταν η Λας Πάλμας μπορείτε να βγάλετε τα συμπεράσματά σας. Εμείς πάντως του ευχόμαστε το καλύτερο».