AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ψήφισε αρνητικά η ΑΕΚ στην προκήρυξη του νέου πρωταθλήματος, λόγω τηλεοπτικών

Αρνητική ήταν η ψήφος της ΑΕΚ στην προκήρυξη του νέου πρωταθλήματος της Superleague Interwetten , στο σημερινό (8/7) Δ.Σ. του συνεταιρισμού, που έγινε μέσω τηλεδιάσκεψης.

Ο λόγος δεν είναι άλλος από το γεγονός ότι οι κιτρινόμαυροι ακόμα δεν έχουν κλείσει τηλεοπτική στέγη. Μπορεί τα προηγούμενα χρόνια η Ένωση να είχε κλείσει συμφωνία με τη Nova, ωστόσο αυτό δεν αποκλείεται να αλλάξει από φέτος. Μια πρώτη γεύση πήραμε από τα φιλικά προετοιμασίας, τα οποία τα έδειξε η Cosmote TV. Δεν αποκλείεται λοιπόν η ΑΕΚ να αλλάξει τηλεοπτική στέγη.

Πέραν της ΑΕΚ, αρνητικά ψήφισαν ακόμα εννέα ομάδες. Θετικά ψήφισαν οι Ολυμπιακός, Ατρόμητος και ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ παρών δήλωσε ο Άρης.

Σε αυτό το σημείο να αναφέρουμε ότι Άρης, ΠΑΣ και Ατρόμητος έχουν συμβόλαιο και για τη νέα χρονιά με τη Nova, εξ ου και δεν μπορούσαν να ψηφίσουν “όχι”.

Για να περάσει η προκήρυξη απαιτείται η ψήφος από τα 3/4 των ομάδων. Στην επόμενη Γενική Συνέλευση της Λίγκας χρειάζεται και πάλι το ίδιο ποσοστό για να ψηφιστεί, ενώ αν χρειαστεί και τρίτη ΓΣ, θα απαιτούνται οχτώ ψήφοι.