AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ρυθμιστής ο Νεντελτσιάρου στην προσθήκη στόπερ στην ΑΕΚ

Ο Ιονούτ Νεντελτσιάρου, όπως και όλοι οι παίκτες της ΑΕΚ είναι στο κάδρο των πωλήσεων εφόσον υπάρξει κάτι καλό που να καλύπτει οικονομικά την ομάδα και τον ποδοσφαιριστή. Αυτή είναι η πολιτική της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ.

Αυτή τη στιγμή οι πληροφορίες αναφέρουν πως η Κροτόνε έχει κάνει πρόταση 700.000 ευρώ στον Ρουμάνο κεντρικό αμυντικό. Δεν αποκλείεται εξελίξεις να υπάρχουν μετά τα παιχνίδια με τη  Βελέζ για το Conference League (22 και 29 Ιουλίου), καθώς ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς θέλει να έχει λύσεις για την άμυνα στα δύο πρώτα ευρωπαϊκά ματς.

Ο Νεντελτσιάρου είναι ο ρυθμιστής για την προσθήκη στόπερ στην ΑΕΚ, η οποία έχει φτιάξει μια λίστα με μεταγραφικούς στόχους. Μέσα σε αυτή δεν γνωρίζουμε 100% αν υπάρχει ο Όγκνιεν Βράνιες. Ωστόσο τα καψόνια που του κάνουν στην Άντερλεχτ, στέλνοντάς τον να προπονείται με την Κ18 προκειμένου να γλιτώσει το συμβόλαιό του, αφήνοντας ένα παράθυρο φυγής του Βόσνιου από την ομάδα. Αυτό δεν σημαίνει ότι η ΑΕΚ τον θέλει. Θα μπορούσε διότι δεν υπάρχει σταθερή διοικητική άποψη στην ομάδα ούτε όσοι βρίσκονται γύρω από τον Μελισσανίδη μπορούν να αφουγκραστούν τον κόσμο (βλέπε περιπτώσεις Λουτσέσκου, Τσιάρτα). Σίγουρα ο Βράνιες είναι μια πολλή καλή λύση για την άμυνα της Ένωσης, αλλά εκεί υπάρχει ο Παναγιώτης Κονέ που φέρει αντιρρήσεις.  Σε κάθε περίπτωση, η ΑΕΚ εφόσον πουλήσει τον Νεντελτσιάρου θα εξοικονομήσει 400.000 ευρώ που εισπράττει ετησίως από το συμβόλαιό του.