AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μιλόγεβιτς: Τόσα χρόνια φταίνε οι προπονητές και ποτέ εσείς;

Προ των ευθυνών τους έφερε ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς του ποδοσφαιριστές του για τον αποκλεισμό από τη Βελέζ Μόσταρ. Ο προπονητής της ΑΕΚ μίλησε με σκληρά λόγια στους παίκτες του για να τους ταρακουνήσει τώρα που είναι νωρίς για να δείξουν ένα τελείως διαφορετικό πρόσωπο με την έναρξη του πρωταθλήματος.

«Θα πρέπει να ντρέπεστε όλοι σας εδώ μέσα. Την Πέμπτη δεν καταφέραμε να πάρουμε την πρόκριση, παρότι κάναμε πολλές ευκαιρίες. Θεωρώ ότι μεγάλο κομμάτι της πρόκρισης χάθηκε στη Βοσνία. Εκεί είδα 4-5 παίκτες να περπατάνε και να μην τρέχουν για να κάνουν όσα είχαμε πει. Γενικά εκεί δεν δουλέψατε όπως είχαμε πει. Και έγινε πιο δύσκολο το έργο μας στη ρεβάνς. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες για κανέναν στην ομάδα. Έχετε μεγάλες ευθύνες. Τόσα χρόνια φταίνε οι προπονητές, ο Καρέρα, ο Χιμένεθ και ποτέ εσείς; Έχω να πω πολλά, αλλά θα τα πω σε κατ’ ιδίαν συναντήσεις με όσους πρέπει τις επόμενες ημέρες. Από εδώ και πέρα πρέπει να δουλέψουμε ακόμη πιο σκληρά για το πρωτάθλημα. Θα κάνουμε τρία φιλικά, να γνωρίζετε καλά ότι θα κρίνω πολλούς από αυτά. Δεν υπάρχουν περιθώρια», ήταν τα λόγια του Μιλόγεβιτς.

Τον λόγο από την πλευρά των ποδοσφαιριστών ζήτησε και πήρε ο Μιχάλης Μπακάκης, ο οποίος δήλωσε «Είναι δική μας η ευθύνη κόουτς. Να αναλογιστούμε τις πράξεις μας και τις ευθύνες μας».

Σήμερα οι Παπαδημητρίου και Κονέ έχουν καλέσει τους παίκτες που λογίζονται ως βασικοί να φτάσουν στα Σπάτα νωρίτερα (υπάρχει προπόνηση στις 7 το απόγευμα) για έκτακτη συνάντηση. Θα έχει λοιπόν ενδιαφέρον να δούμε τι θα ειπωθεί σε αυτή τη σύσκεψη και αν θα υπάρχουν εξελίξεις.