ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΙ

Από την ΑΕΚ στον Παναθηναϊκό Β ο Σαρδέλης

Τρεις μήνες πριν έκανε το επαγγελματικό του ντεμπούτο με την ΑΕΚ απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης, αλλά από φέτος θα φοράει τη φανέλα του Παναθηναϊκού Β. Ο λόγος για τον Γιάννη Σαρδέλη.

O Σαρδέλης, αγωνίστηκε για πρώτη φορά με την πρώτη ομάδα της ΑΕΚ σε αγώνα Κυπέλλου με τον Απόλλωνα Λάρισας το 2018, όπου μάλιστα είχε σκοράρει στο 90’, ενώ πέρυσι φορώντας τον αριθμό «51» μπήκε ως αλλαγή στο τελευταίο 25άλεπτο στο ματς με τον Αστέρα στην Τρίπολη.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός αναφέρει:

H ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την απόκτηση του Γιάννη Σαρδέλη, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας τριών ετών. Ο Έλληνας εξτρέμ εντάσσεται στον Παναθηναϊκό Β, ο οποίος θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Super League 2.

Ο Σαρδέλης είναι γεννημένος στις 3 Νοεμβρίου 2000 στην Αθήνα. Ξεκίνησε στην ακαδημία Μπατίστα και τη σεζόν 2016-17 εντάχθηκε στην ακαδημία της ΑΕΚ και κατέγραψε δύο συμμετοχές με την πρώτη ομάδα.

«Είμαι χαρούμενος που ήρθα σε ένα τόσο μεγάλο σύλλογο όπως ο Παναθηναϊκός. Είμαι έτοιμος να τα δώσω όλα για το καλό της ομάδας και το δικό μου. Τα υπόλοιπα θα τα πούμε στο γήπεδο», ήταν τα πρώτα λόγια του Σαρδέλη.