AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δεν πάει πουθενά, μένει στην ΑΕΚ ο Μπακάκης

Τρία στάδια πέρασε τα τελευταία 24άωρα η υπόθεση του Μιχάλη Μπακάκη στην ΑΕΚ. Από το “η πόρτα είναι ανοιχτή αρκεί να έρθουν προτάσεις που να συμφέρουν τον σύλλογο”, στην πρόταση των 225.000 ευρώ της Γκόρνικ μέχρι και στη διάψευση των κιτρινόμαυρων για τον Έλληνα μπακ.

Πλέον αυτό που επικρατεί είναι πως ο Μπακάκης δεν πάει πουθενά και μένει στην ΑΕΚ. Κανείς στην ΠΑΕ δεν δείχνει διατεθειμένος να αφήσει τον ποδοσφαιριστή να φύγει χωρίς η ομάδα να αποσπάσει ένα σημαντικό ποσό.

Κάτι τέτοιο αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει, από τη στιγμή που ο παίκτης είναι τραυματίας (θλάση που θα τον αφήσει εκτός για 3 εβδομάδες) και δεν διαφαίνεται να υπάρχει πρόταση για εκείνον το επόμενο διάστημα.

Από την ΑΕΚ μάλιστα ξεκαθαρίζουν (άργησαν να το κάνουν) πως ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς δεν ζήτησε ποτέ την αποχώρηση του Μπακάκη. Εκείνο που ήθελε ήταν να έρθει ένας παίκτης με διαφορετικά χαρακτηριστικά και για αυτό αποκτήθηκε ο Μισελέν για να προσθέσει ανταγωνισμό στο δεξί άκρο της κιτρινόμαυρης άμυνας.

Όσον αφορά τον Μπακάκη; Αυτός νιώθει καλά στην ΑΕΚ. Δείχνει αποφασισμένος να παλέψει για να αντιστρέψει την αρνητική κατάσταση που δημιουργήθηκε το τελευταίο διάστημα και να κερδίσει και πάλι την εμπιστοσύνη όλων.