AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Δυναμικός με εξαιρετική φυσική κατάσταση ο Μισελέν»

Τη γνώμη του Καζίμ Λάτσι ζήτησε ο Κλεμάν Μισελέν πριν πάρει μεταγραφή για την ΑΕΚ. Αυτό το επιβεβαίωσε ο Αλβανός διεθνής που πέρασε από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού, τον Λεβαδειακό, το ΑΠΟΕΛ και τώρα φοράει τη φανέλα της Αζαξιό.

Μιλώντας στην ιστοσελίδα sportday.gr τόνισε τα παρακάτω:

-Καζίμ, υπήρξες συμπαίκτης του Μισελέν στην Αζαξιό. Πριν έρθει στην ΑΕΚ, μιλήσατε στο τηλέφωνο; Σε συμβουλεύτηκε;

-Φυσικά. Πρόκειται για ένα παιδί που για πρώτη φορά φεύγει εκτός Γαλλίας, προκειμένου να αγωνιστεί σε ένα άλλο πρωτάθλημα. Και φυσικά ήθελε να μάθει πράγματα για τη νέα κατάσταση που θα συναντήσει. Μιλήσαμε και του είπα για την ΑΕΚ.

-Τι ακριβώς του ανέφερες;

-Του μίλησα για το ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά και για την ΑΕΚ. Του είπα ότι είναι μια ομάδα που θέλει να πρωταγωνιστεί, αλλά και για τις συνθήκες που υπάρχουν στην Ελλάδα. Γνώριζε και αυτός, αλλά και ο μάνατζερ του αρκετά πράγματα. Πιστεύω ότι θα πάει καλά και φυσικά του ευχήθηκα καλή επιτυχία.

-Πες μας λοιπόν κάποια πράγματα γι αυτόν.

-Θα ξεκινήσω από το γεγονός ότι αποτέλεσε μέλος της γαλλικής ολυμπιακής ομάδας. Νομίζω ότι η απόφαση να τον καλέσουν στην ολυμπιακή ομάδα και να του δώσουν μια θέση στο ρόστερ μόνο τυχαία δεν είναι. Το γαλλικό ποδόσφαιρο έχει εξαιρετικούς παίκτες σε όλες τις θέσεις. Αυτό σημαίνει αρχικά ότι οι εμφανίσεις που έκανε με την ομάδα του στο περασμένο πρωτάθλημα, ανάγκασαν τους ανθρώπους της γαλλικής ομοσπονδίας να τον καλέσουν. Επίσης, κατά τη γνώμη μου, για να λάβει την πρόσκληση αυτή, σημαίνει ότι τον παρακολουθούσαν καιρό και φυσικά θα συνεχίσουν να τον παρακολουθούν.

-Παίξατε μαζί ένα χρόνο. Πως είναι ως ποδοσφαιριστής;

-Πράγματι παίξαμε μαζί ένα χρόνο στην Αζαξιό, όμως έχουμε παίξει και αρκετές φορές ως αντίπαλοι. Είναι ένα επιθετικογενές μπακ και του αρέσει να παίζει σε όλη την πλευρά. Να ανεβοκατεβαίνει όπως λέμε στο ποδόσφαιρο. Αυτό σημαίνει ότι έχει εξαιρετική φυσική κατάσταση και είναι ιδιαίτερα δυναμικός. Αν προσέξετε θα δείτε ότι είχε αρκετές ασίστ. Πράγμα καθόλου εύκολο για το πρωτάθλημα στο οποίο αγωνίστηκε, αλλά παράλληλα και ενδεικτικό της ποιότητας που έχει ως παίκτης.

-Πιστεύεις ότι θα ταιριάξει στο στυλ παιχνιδιού της ΑΕΚ;

-Σίγουρα γιατί η ΑΕΚ είναι μια ομάδα που θέλει να κυριαρχεί στα παιχνίδια της. Αυτό σημαίνει ότι τα μπακ της, θα πρέπει να έχουν και επιθετικό ρόλο. Ο Μισλέν διαθέτει επίσης και πολύ καλή σέντρα και με την εξαιρετική του τεχνική, θα βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό την ομάδα του. Εγώ του εύχομαι να δείξει σύντομα τις ικανότητές του και φυσικά να έχει ακόμα περισσότερες ασίστ, αλλά και γκολ με την νέα του ομάδα.

-Να πούμε και δύο λόγια για σένα. Καθιερώθηκες πλέον στην Αζαξιό.

-Δόξα τω Θεώ, στην Αζαξιό είμαι πολύ καλά τα τελευταία χρόνια. Είναι η ομάδα που μου έδειξε εμπιστοσύνη σε επαγγελματικό επίπεδο και μου έδωσε τη δυνατότητα να δείξω τον πραγματικό μου εαυτό. Οφείλω πάρα πολλά στους ανθρώπους της ομάδας και φυσικά στον προπονητή μου, που μου έδωσαν αυτή τη δυνατότητα. Πλέον θα προσπαθήσουμε να φέρουμε την ομάδα στη μεγάλη κατηγορία και ελπίζω να τα καταφέρουμε.