AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Σάκχοφ έδωσε τη νίκη στην ΑΕΚ επί της Λαμίας

Η ΑΕΚ νίκησε 1-0 τη Λαμία στο Ολυμπιακό Στάδιο σε αγώνα προπονητικού χαρακτήρα κεκλεισμένων των θυρών. Το μοναδικό γκολ για τον Δικέφαλο πέτυχε ο Σάκχοφ στο 68′ που είχε περάσει τέσσερα λεπτά νωρίτερα στον αγωνιστικό χώρο.

Η πρώτη καλή στιγμή στον αγώνα ανήκε στην ΑΕΚ με το σουτ του Γκαρσία μέσα από την περιοχή να καταλήγει στα χέρια του Σαράνοφ. Στο 24′ ο το διαγώνιο σουτ του Μανουσάκη έφυγε λίγο άουτ, ενώ στο 42′ το σουτ του Ρόμανιτς μπλόκαρε ο Στάνκοβιτς. Αυτές ήταν οι καλύτερες στιγμές για το πρώτο ημόχρονο.

Στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα στο 50′ η απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τάνκοβιτς απέκρουσε ο Σαράνοφ, ενώ τρία λεπτά αργότερα το σουτ του Αλμπάνη πέρασε άουτ. Η Λαμία απάντησε στο 56′ με το σουτ του Μανουσάκη μέσα από την περιοχή να φεύγει άουτ. Τελικά η ΑΕΚ έλυσε το “γόρδιο δεσμό” και στο 68′ άνοιξε το σκορ. Ο Σιμάνσκι βρήκε τον Ανσαριφάρντ έξω από την περιοχή και αυτός πάσαρε δεξιά στον Σάκχοφ που με πλασέ έκανε το 1-0.

ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Μισελέν (77′ Σβάρνας) Βράνιες (84′ Μήτογλου) Τζαβέλλας (84′ Λάτσι) Χατζισαφί (77′ Μιτάι) Σιμάνσκι (87′ Ραντόνια) Λε Ταλέκ (64′ Σάκχοφ) Γκαρσία (77′ Σαμπανάτζοβιτς) Τάνκοβιτς (87′ Ρουκουνάκης) Αλμπάνης, Ανσαριφάρντ.

ΛΑΜΙΑ: Σαράνοφ, Βύντρα, Ορτέγκα, Αντέτζο, Μαζουλουξής, Γκέντζογλου, Τσαλδάρης, Νούνιες, Καραμάνος, Ρόμανιτς, Μανουσάκης. Αγωνίστηκαν και οι Ελευθεριάδης, Μανούσος, Τιρόνε, Τζανετόπουλος, Σαραμαντάς.