AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στην Αθήνα ο Γέφτιτς, υπογράφει στην ΑΕΚ!

Με πολύ γρήγορους ρυθμούς κινείται στα μεταγραφικά η ΑΕΚ, καθώς στην Αθήνα βρίσκεται από το μεσημέρι της Δευτέρας ο Ντάρκο Γέφτιτς.

Η διοίκηση του Δικεφάλου τα έχει βρει σε όλα με τη Ρουμπίν Καζάν και τον παίκτη, ο οποίος έφτασε στη χώρα μας, θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και εργομετρικά και κατόπιν θα υπογράψει συμβόλαιο για 1+3 χρόνια, όπως ακριβώς συνέβη και με τον Τσούμπερ.

Ο Γέφτιτς θα υπογράψει συμβόλαιο μέχρι το 2025 και η έξτρα τριετία θα ενεργοποιηθεί αυτόματα του χρόνου το καλοκαίρι αν η ΑΕΚ πληρώσει περίπου 1.000.000 και κάνει χρήση της οψιόν.

Ο 28χρονος αριστεροπόδαρος Ελβετός είναι καθαρός δημιουργικός μέσος και μπορεί να παίξει πίσω από τον φορ σε σχηματισμό 4-2-3-1 και εσωτερικός δεξιός χάφ σε σχηματισμό 4-3-3 και 4-1-4-1.

One thought on “Στην Αθήνα ο Γέφτιτς, υπογράφει στην ΑΕΚ!

  • Όλα καλά με τις μεταγραφές , αν και ήρθαν πολύ αργά γιατί το τρένο της Ευρώπης έφυγε !! Με τον προπονητή τι γίνεται ??? Τρεις μήνες προετοιμασία και ακόμα ανέτοιμη είναι η ομάδα !! Μήπως πρέπει να ψαχνόμαστε για προπονητή ??? Με τούτον εδώ δεν βγάζουμε σεζόν …

Comments are closed.