ΣΚΕΨΕΙΣ

Στο τέλος Νίκο όλοι για μια ΑΕΚ ζούμε

Ίσως ξένισε πολλούς, ίσως δεν τους έκατσε καλά το γεγονός πως ο Νίκος Παππάς βγήκε και είπε δημόσια πως είναι Παναθηναϊκός. Εγώ θα πω πως επιτέλους βρέθηκε ένας να μιλήσει ξεκάθαρα, παντελονάτα και να πει αλήθεια.

Η φράση «Δεν θα πουλήσω εκδούλευση. Ξέρουν όλοι τα οπαδικά μου αισθήματα» είναι αυτή που πρέπει να κρατήσει ο οργανισμός ΑΕΚ. Τόσοι και τόσοι ήρθαν στη Βασίλισσα, πούλησαν οπαδιλίκι και μας γύρισαν την πλάτη. Επιτέλους που βρέθηκε ένας Παππάς για να μας ξυπνήσει και να πει την αλήθεια που δεν την… αντέχετε.

Όπως επίσης είπε ένα ακόμη πολύ σωστό. Αφού ευχαρίστησε την Original τόνισε ότι «σε ιδεολογικά και σε άλλα πολύ πιο σημαντικά πράγματα, έχουμε κοινό παρανομαστή με τους οπαδούς της ΑΕΚ. Το γνωρίζουν και το εκτιμούν αυτό. Η εκτίμησή τους με κάνει ιδιαίτερα υπερήφανο και με τιμά». Οι εικόνες σου Νίκο Παππά μέσα στις φωτιές της Εύβοιας είναι η δική μας φλόγα που καίει εδώ και τόσα χρόνια για τέτοιους χαρακτήρες και ανθρώπους όπως είσαι εσύ! Εύγε!

Το καλό των δηλώσεων του Νίκου Παππά συνεχίστηκε με το ότι άφησε ανοιχτό παράθυρο για το παιδί του πως θα του μιλήσει, θα του εξηγήσει κάποια πράγματα κι αν θέλει να γίνει ΑΕΚ θα είναι πολύ υπερήφανος γι’ αυτό το πράγμα. Μάγκικη και αυτή η σκέψη – θέση του.

Εγώ απλά Νίκο να σου πω, πως στο τέλος όλοι για μια ΑΕΚ ζούμε. Ελπίζω να την ζήσεις και εσύ φέτος. Ελπίζω και εύχομαι ο κόσμος της ΑΕΚ να «ταξιδέψει» στα μακρινά – εύχομαι φιλόξενα – Άνω Λιόσια και να βοηθήσει τη δύσκολη σεζόν που έρχεται. Είμαι πεπεισμένος όμως πως θα δούμε όμορφα πράγματα με τον κόουτς Δέδα και όλους εσάς που ήρθατε για να βοηθήσετε την αγαπημένη μας ΑΕΚ.