AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το ξέκοψε στην ΑΕΚ ο πρόεδρος της Νιμ: Ο Ελίασον δεν πωλείται

Η επιθυμία του Νίκλας Ελίασον είναι να αποχωρήσει από τη Νιμ και να έρθει στην Ελλάδα για λογαριασμό της ΑΕΚ, αλλά ο πρόεδρος του γαλλικού συλλόγου του το ξέκοψε μαχαίρι. Τόσο στον Σουηδό εξτρέμ όσο και στην Ένωση.

“Δεν μπορώ να αποκαλύψω λεπτομέρειες σχετικά με το ύψος των προσφορών που έχουν γίνει, αλλά είναι αλήθεια πως η ΑΕΚ έχει καταθέσει δύο προτάσεις για τον Ελίασον. Και οι δύο απορρίφθηκαν”, το αρχικό σχόλιο του ισχυρού άνδρα της Νιμ, Ρανί Ασάφ στο “sport24”.

“Δεν υπάρχει κάποιο ποσό που θα μας έκανε να αναθεωρήσουμε την στάση μας. Και αυτό για έναν απλό λόγο. Δεν έχουμε καμία πρόθεση να πουλήσουμε τον Ελίασον. Έχουμε αποφασίσει να τον κρατήσουμε στο ρόστερ ώστε να μας ενισχύσει στην προσπάθεια επιστροφής στη Ligue 1”, σημείωσε ο ιδιοκτήτης της Νιμ και πρόσθεσε πως “ναι, αυτό είναι κατηγορηματικό. Και δεν θα αλλάξει. Το γνωρίζει πλέον ο ποδοσφαιριστής, αλλά και νομίζω πως πλέον έχει μεταφερθεί και στην πλευρά της ΑΕΚ”.

Αυτό που μένει να διαπιστωθεί είναι αν το αφεντικό της Νιμ εννοεί όλα όσα λέει ή απλά είναι ένα παιχνίδι στο να ανεβάσει την οικονομική της πρόταση για τον Ελίασον η ΑΕΚ.