AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΕΚ γερά με τσαμπουκά για το διπλό στην Τούμπα

Μόνο η νίκη είναι στο μυαλό των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ στο αποψινό (20:30, Novasports Prime) παιχνίδι με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς καλείται να βρει τον κατάλληλο σχηματισμό που θα φέρει το διπλό στην Ένωση, παρόλο που την τελευταία στιγμή του προέκυψαν τα προβλήματα των Μάνταλου και Άμραμπατ, ενώ εκτός αποστολής είναι και ο Γαλανόπουλος.

Αντίθετα, σε αυτή θα είναι ο Μοχαμάντι για πρώτη φορά μετά τη μεταγραφή του, όπως και ο Σιμόες για παρθενική φορά φέτος αφού ξεπέρασε τον τραυματισμό του. Το μοναδικό ερωτηματικό σε επίπεδο ενδεκάδας αφορά τον αντικαταστάτη του Μαροκινού άσου, με τους Γέβτιτς και Τάνκοβιτς να «ερίζουν» για τη θέση. Οι Στάνκοβιτς, Μισελέν, Βράνιες, Τζαβέλλας, Χατζισαφί, Λε Ταλέκ, Σιμάνκσι, Γκαρσία, Αραούχο και Τσούμπερ αναμένεται να είναι βασικοί.

Η αποστολή της ΑΕΚ: Τσιντώτας, Στάνκοβιτς, Θεοχάρης, Μπακάκης, Μοχαμάντι, Σβάρνας, Μισελέν, Βράνιες, Μήτογλου, Χατζισαφί, Τζαβέλλας, Μιτάι, Σιμάνσκι, Λε Ταλέκ, Σιμόες, Σάκχοφ, Γέβτιτς, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Αραούχο, Τσούμπερ, Τάνκοβιτς.

Μια πιθανή ενδεκάδα σε σχηματισμό 4-2-3-1 είναι η εξής: Στάνκοβιτς, Μισελέν, Βράνιες, Τζαβέλλας, Χατζισαφί, Λε Ταλέκ, Σιμάνσκι, Γκαρσία, Γέβτιτς, Τσούμπερ, Αραούχο.