Άνοιξε πόλεμο με την ΑΕΚ ο Δρακόπουλος, θα νιώσει την οργή του Αγγελόπουλου

Οι δηλώσεις του Θεόδωρου Δρακόπουλου προκάλεσαν την οργισμένη αντίδραση της ΚΑΕ ΑΕΚ προκάλεσαν οι δηλώσεις του Θεόδωρου Δρακόπουλου. Σε ραδιοφωνική του συνέντευξη, ο πρόεδρος της ΚΑΕ Ηρακλής αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην Ένωση, αναφέροντας τη ως «πρωταθλήτρια των BAN».

Η Βασίλισσα από την πλευρά της απάντησε άμεσα, καλώντας τον ν’ ανασκευάσει τα λεγόμενά του, σε διαφορετική περίπτωση θα κινηθεί δικαστικά εναντίον του.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Η ΑΕΚ ΒC ανακοινώνει, ότι καλεί τον κο. Θεόδωρο Δρακόπουλο, Πρόεδρο του φίλου Σωματείου του Ηρακλή (ΚΑΕ), ν’ ανασκευάσει εντός 24 ωρών τις δηλώσεις, τις οποίες φέρεται να έκανε εναντίον της Ομάδας μας σε Ραδιοφωνικό Σταθμό της Θεσσαλονίκης.

Σε άλλη περίπτωση, η ΑΕΚ BC θα κινήσει τις διαδικασίες κατάθεσης αγωγής και μηνύσεως εναντίον του διεκδικώντας ηθική αποζημίωση.

Έχουμε γνωστοποιήσει προ πολλού, ότι το διάστημα της ανοχής μας σε δόλιες και αήθεις επιθέσεις που συκοφαντούν τον Οργανισμό και την ομάδα έχει πλέον παρέλθει και οι συκοφάντες, θα οδηγούνται ενώπιον της αστικής και ποινικής δικαιοσύνης.

H ΑΕΚ BC ενημερώνει, ότι και αυτή η αποζημίωση, που προτίθεται να διεκδικήσει από τον ανωτέρω παράγοντα πρόκειται στο σύνολό της να εισφερθεί ως δωρεά στο Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Αττικής, Αναρρωτήριο Πεντέλης – Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *