AEK BCΜΠΑΣΚΕΤ

Έσπασε το φράγμα των 1.000 διαρκείας ο λαός της ΑΕΚ

Ευχαριστήρια ανακοίνωσε εξέδωσε η ΚΑΕ ΑΕΚ για τους 1.000 οπαδούς που αγόρασαν εισιτήριο διαρκείας, με τη διάθεσή τους να συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς.

Αναλυτικά:

Η νέα εποχή της ΑΕΚ, στο το «Παλάτι» της, στα Άνω Λιόσια, ξεκίνησε…

Η εμπιστοσύνη των οπαδών της στη σταθερά φιλόδοξη και ελπιδοφόρο αναγεννησιακή πορεία της συνιστά απαιτητή συνθήκη. Οι προσδοκίες είναι ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ. Παρά τη δύσκολη παγκόσμια συγκυρία,  περισσότερο από ποτέ η στήριξη των φίλων της ΑΕΚ μάς καθορίζει.

Η ΑΕΚ BC αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει από καρδιάς τούς πιστούς της, που έσπασαν το φράγμα των 1.000 εισιτηρίων Διαρκείας, αριθμός μεγαλύτερος από οποιαδήποτε άλλη περίοδο, τέτοια εποχή, στο διάβα της 6ετίας. Το αισιόδοξο μήνυμα, που «εστάλη» καταδεικνύει, ότι οι φίλοι της ΑΕΚ δύνανται εντός Σεπτεμβρίου να καταρρίψουν το ρεκόρ της περιόδου 2019-2020, ότι ενστερνίζονται τα υψηλόφρονα, που συντελούνται ή πρόκειται να συντελεστούν στο «Σπίτι» μας, και προλειαίνουν το έδαφος για τα μελλοντικά. Ο μέγας στόχος δεν είναι ουτοπικός.

Η διάθεση των εισιτηρίων Διαρκείας συνεχίζεται είτε από τα Γραφεία της ΑΕΚ BC στα Άνω Λιόσια, είτε ηλεκτρονικά.

Υπερήφανοι για την τρισένδοξη Ιστορία μας. Όλοι ΜΑΖΙ πετύχαμε τα σπουδαία. ‘Όλοι ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ. Όλοι ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ. ΜΠΗΚΑΜΕ ΣΠΙΤΙ…

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ: