AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πάρτε το αλλιώς τώρα που είναι νωρίς

Κατώτερη των περιστάσεων εμφανίστηκε η ΑΕΚ απέναντι στον ΠΑΟΚ με αποτέλεσμα να χάσει δίκαια με 2-0 στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Τραγική μεσοαμυντικά η Ένωση χωρίς ψυχή, μυαλό και πλάνο.

Η ΑΕΚ έπαιξε μόλις για 10 λεπτά ποδόσφαιρο της προκοπής και από κει και πέρα οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας και μετουσίωσαν την κυριαρχία τους σε γκολ χάρη στον οίστρο που βρέθηκε ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ. Ο Σουριναμέζος βρήκε δίχτυα πριν από τη λήξη του ημιχρόνου, εκμεταλλευόμενος το γεγονός ότι ο Στάνκοβιτς είχε αφήσει ανοιχτή την κλειστή του γωνία, ενώ στο 77’ ανατράπηκε από τον Μισελέν με τον Κούρτιτς να ευστοχεί δύο λεπτά αργότερα για το τελικό 2-0.

Εκτός του Μπίσεσβαρ, εξαιρετικός ήταν ο Σβαμπ που έκανε τα πάντα στον χώρο της μεσαίας γραμμής, ενώ από την ΑΕΚ που προβλημάτισε πολύ με την ανασταλτική της λειτουργία και που δημιούργησε δύο καλές στιγμές σε όλο το ενενηντάλεπτο, αν ψάξει να βρει κάποιος διακριθέντα, αυτός ήταν ο Λιβάι Γκαρσία που πήρε προσπάθειες, αλλά το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα ήταν… αποκομμένος από την υπόλοιπη ομάδα.

Στο 83’ η ΑΕΚ σκόραρε με τον Μοχαμάντι, αλλά το γκολ δεν μέτρηση καθώς ο Ανσαριφάρντ κάλυπτε το οπτικό πεδίο του Πασχαλάκη.

ΠΑΟΚ (Ράζβαν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Τέιλορ, Βαρέλα, Μιχαηλίδης, Σίντκλεϊ, Σβαμπ (75’ Εσίτι), Κούρτιτς, Αουγκούστο, Ζίβκοβιτς (74’ Μουργκ, 90’ Μιτρίτσα), Μπίσεσβαρ (92’ Λύρατζης), Σφιντέρσκι (90’ Ακπομ).

ΑΕΚ (Βλάνταν Μιλόγεβιτς): Στάνκοβιτς, Μισελέν, Βράνιες, Τζαβέλλας, Χατζισαφί (75’ Μοχαμαντί), Σιμάνσκι (60’ Σάκχοφ), Λε Ταλέκ (86’ Σιμόες), Γέβτιτς (60’ Ανσαριφάρντ), Γκαρσία (86’ Τάνκοβιτς), Τσούμπερ, Αραούχο.