AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Προκλητικός ο Κλάτενμπεργκ: Είδε σωστές τις αποφάσεις του Φωτιά και των βοηθών του (video)

Όλα καλώς καμωμένα τα είδε ο Μάρκ Κλάτεντμπεργκ στο παιχνίδι της ΑΕΚ με τον ΟΦΗ στο Γεντί Κουλέ.

Ο αρχιδιαιτητής συμφωνεί με την κίτρινη στον Καμάο για την κλωτσιά στο πρόσωπο του Ανσαριφάρντ, για την κόκκινη στον Λιβάι Γκαρσία για τη “διαμάχη” με το Λάμπρου, ενώ στο διάρκειας 5 λεπτών και 14 δευτερολέπτων δεν υπάρχει καμιά αναφορά στο πρώτο γκολ του ΟΦΗ για το οποίο η ΑΕΚ ζητάει επιθετικό φάουλ στον Βράνιες από τον Νέιρα.

ΟΦΗ-ΑΕΚ: «Ο διαιτητής έδωσε κίτρινη κάρτα σε παίκτη του ΟΦΗ, ο οποίος ύψωσε πολύ το πόδι του χτυπώντας τον αντίπαλο στο πρόσωπο. Το VAR έλεγξε το περιστατικό και συμφώνησε με την απόφαση του διαιτητή. Η ΚΕΔ συμφωνεί με την κίτρινη κάρτα. Ο επιθετικός παίκτης είναι εκτός ισορροπίας και προσπαθεί να παίξει την μπάλα με το πόδι, ενώ ο αμυντικός προσπαθεί να παίξει την μπάλα με το κεφάλι του. Η ΚΕΔ συμφωνεί επίσης ότι δεν υπήρξε βαναυσότητα από τον επιθετικό που σκοπό είχε να παίξει την μπάλα. Επομένως δεν πληρούσε τις προϋποθέσεις για κόκκινη κάρτα».

Για την κόκκινη στον Γκαρσία: «Ο διαιτητής έβγαλε κόκκινη κάρτα μετά από υπόδειξη του βοηθού διαιτητή για βίαιη εποχή του επιθετικού παίκτη της ΑΕΚ. Μετά από συμπλοκή των παικτών των δύο ομάδων, ο παίκτης της ΑΕΚ έβαλε το χέρι του στο λαιμό του αντιπάλου με επιθετικό τρόπο. Η ΚΕΔ συμφωνεί με την απόφαση της κόκκινης κάρτας, καθώς το να βάζεις το χέρι του στο λαιμό ενός αντιπάλου δεν είναι αποδεκτή πράξη».