AEK BCΜΠΑΣΚΕΤ

Στην Πάτρα θα ‘ναι ωραία με Original παρέα για τη Βασίλισσα που διεκδικεί την πρώτη κούπα της σεζόν!

Η ΑΕΚ διεκδικεί την πρώτη κούπα της σεζόν και θα έχει την συμπαράσταση του κόσμου της. Η ομάδα του Στέφανου Δέδα ρίχνεται στη μάχη του Super Cup που διεξάγεται στην Πάτρα και πρώτος αντίπαλος είναι ο Προμηθέας. Το παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί στο «Δημήτρης Τόφαλος» με ώρα έναρξης στις 21:00 και τηλεοπτική μετάδοση από την ΕΡΤ.

Το ευχάριστο για τον κόουτς της Βασίλισσας είναι πως θα έχει όλους τους διαθέσιμους παίκτες στην αποστολή για μια ΑΕΚ ανανεωμένη, που απέκτησε στην μεταγραφική περίοδο τους: Μάνι Χάρις, Στέφαν Γέλοβατς, Μπράιαν Ανγκόλα, Έρικ Γκρίφιν, Κουίνο Κόλομ και Βαουλέτ από ξένους και τους Νίκο Παππά, Γιώργο Μπόγρη, Δημήτρη Φλιώνη, Άνδρεα Πετρόπουλο και Παναγιώτη Φιλιππάκο από Έλληνες.

Φυσικά η ΑΕΚ δεν θα είναι μόνη. Θα έχει τη συμπαράσταση του κόσμου της. Τόσο από τα κλαμπ της Original Πελοποννήσου όσο και από την Αθήνα και των άλλων περιοχών. Το κόστος του εισιτηρίου είναι 5 ευρώ, ενώ οι Ενωσίτες θα βρίσκονται στις θύρες Θ-Η-Ζ.

Όλα αυτά, γίνονται μόνο μέσω της ιστοσελίδας, «viva.gr» και να σημειώσουμε ότι δεν θα λειτουργήσει εκδοτήριο έξω από το γήπεδο. Η επίσημη ενημέρωση της ΚΑΕ ΑΕΚ, αναφέρει τα ακόλουθα: «Φίλες και Φίλοι της ΑΕΚ, το Σαββατοκύριακο, 25 & 26 Σεπτεμβρίου 2021, διεξάγεται στο «Δ. Τόφαλος» της Πάτρας, το (2ο) SUPER CUP, υπό την ευθύνη του ΕΣΑΚΕ. Η «Βασίλισσα», στον ημιτελικό θ’ αντιμετωπίσει, το Σάββατο (25/09), και ώρα 21:00, τον Προμηθέα, έχοντας για πρώτη φορά έπειτα από καιρό τον κόσμο στο πλευρό της. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν εισιτήριο διαδικτυακά, για την εξέδρα Θ-Η-Ζ. Το εισιτήριο κοστίζει 5 ευρώ. Δείτε ξανά πώς μπορείτε να προμηθευτείτε εισιτήρια για να στηρίξετε από κοντά την προσπάθεια της Ομάδας μας, στην εξής ηλεκτρονική διεύθυνση: https://www.viva.gr/tickets/sports/hnc-coin-super-cup-2021/».

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Super Cup

Σήμερα (25/09)

Ημιτελικοί

Παναθηναϊκός-Λαύριο 16:30-ΕΡΤ3

Προμηθέας Πατρών-ΑΕΚ 21:00-ΕΡΤ3

Κυριακή (26/09)

Μικρός τελικός 16:30-ΕΡΤ3

Μεγάλος τελικός 21:00-ΕΡΤ3