AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το “μπορεί να κάνει τη δουλειά” του Μαϊστόροβιτς για τον Μπρόρσον

Ένα βήμα παρακάτω φαίνεται να έχει πάει την υπόθεση του Φρανζ Μπρόρσον η ΑΕΚ. Ο Σουηδός κεντρικός αμυντικός αρέσει στους κιτρινόμαυρους, οι οποίοι ζήτησαν και τη γνώμη του Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς.

Ο συμπατριώτης του 25χρονου στόπερ και πρώην παίκτης και τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ μετέφερε στους ανθρώπους της ομάδας πως ο Μπρόρσον μπορεί να κάνει τη δουλειά στο χώρο της άμυνας. Εξάλλου μιλάμε για έναν έμπειρο παίκτη, ο οποίος με τη φανέλα της Μάλμε έχει παίξει σε υψηλό επίπεδο.

Ο Μπρόρσον είναι ύψους 1,86μ., αριστεροπόδαρος και την περίπτωσή του κάνει πιο δελεαστική το γεγονός ότι στο τέλος Δεκεμβρίου μένει ελεύθερος από τη Μάλμε, με τις πιθανότητες να ανανεώσει να είναι λίγες, καθώς επιθυμεί να δοκιμαστεί σε ένα καλύτερο πρωτάθλημα.

Την περασμένη σεζόν είχε 24 εμφανίσεις με την πρωταθλήτρια Σουηδίας, ενώ το καλοκαίρι αγωνίστηκε σε πέντε ματς των προκριματικών του Champions League και ήδη έπαιξε βασικός στην εντός έδρας ήττα με 3-0 από τη Γιουβέντους για την πρεμιέρα των ομίλων της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Είναι διεθνής δύο φορές με τη Σουηδία, σε φιλικά παιχνίδια.