ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΙ

Ζαγοράκης: Πέταξαν γκαζάκια στο σπίτι του στη Θεσσαλονίκη, έκαναν bullying στα παιδιά του

Μόνο η επίσημη δήλωση απομένει για να επιβεβαιωθεί η παραίτηση του Θόδωρου Ζαγοράκη από την προεδρία της ΕΠΟ.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας ο άλλοτε αρχηγός της Εθνικής φέρεται να είπε στα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής και στον Γιώργο Γεραπετρίτη ότι δεν θα αλλάξει την απόφασή του και πως «δεν πάει άλλο».

Τα όσα είπε έγιναν ακόμα πιο σοκαριστικά όταν ανέφερε πως άγνωστοι πέταξαν γκαζάκια στο σπίτι του, που βρίσκεται σε προάστιο της Θεσσαλονίκης, ενώ αναφέρεται ότι ασκήθηκε bullying στα παιδιά του!

«Περνάω δύσκολες στιγμές, δεν μπορώ άλλο, ζητάω την κατανόησή σας, θέλω να με καταλάβετε», είπε στους ανθρώπους του ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ.

Ο αρχηγός της Πρωταθλήτριας Ευρώπης διαφώνησε σε αρκετές αποφάσεις που πάρθηκαν το τελευταίο δίμηνο μέσα στην ΕΠΟ.

  1. Διαφώνησε με την αναβολή της έναρξης της Super League λόγω του θέματος που είχε προκύψει με τα τηλεοπτικά δικαιώματα λέγοντας χαρακτηριστικά… «είναι απογοητευτικό να μιλάμε για μπάλα και αυτή να μην κυλάει στο χορτάρι».
  2. Στις 19 Ιουλίου διαφώνησε με την αναβολή της καταστατικής γενικής συνέλευσης της ΕΠΟ στην οποία FIFA και UEFA είχαν ζητήσει να περάσει η Ολιστική Μελέτη. «Τα περιθώρια στενεύουν. Ελάτε να αποφασίσουμε αν προχωράμε ή όχι. Το ότι αναβάλουμε κάθε μήνα δεν θα μας οδηγήσει κάπου» είχε πει χαρακτηριστικά. Η Ολιστική Μελέτη πέρασε τελικά, ένα μήνα αργότερα.
  3. Ο απερχόμενος πρόεδρος της ΕΠΟ διαφώνησε με την απόφαση για -6 στον Άρη για την πλαστογραφία στην υπόθεση Λάσκοφ, χαρακτηρίζοντας την «άδικη για το ίδιο το ελληνικό ποδόσφαιρο» προσθέτοντας ότι «προς πάσα κατεύθυνση: Δεν πρόκειται να παίξω τον ρόλο της Ιφιγένειας…», προαναγγέλλοντας έτσι, την απόφαση του. Μία απόφαση για την οποία δέχθηκε έντονη κριτική, σε μεγάλο κομμάτι της εκλογικής του περιφέρειας, αν και δεν φέρει καμία ευθύνη αφού πάρθηκε από ανεξάρτητους τακτικούς δικαστές.

Επίσης τις τελευταίες μέρες διαφώνησε με την απόφαση που πάρθηκε από την Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου υπέρ της SL1 που θέλει απευθείας υποβιβασμό μίας ομάδας στο τέλος της τρέχουσας περιόδου και μπαράζ του προτελευταίου της SL1 με τον δεύτερο της SL2 και θα επικυρωθεί στην Εκτελεστική Επιτροπή της Πέμπτης.

Ο Ζαγοράκης φέρεται να ήταν υπέρμαχος της θέσης της δεύτερης τη τάξη κατηγορίας για απευθείας άνοδο δύο ομάδων και μπαράζ για ακόμη μια θέση και απουσίασε από τη συνεδρίαση.

Το κερασάκι στην τούρτα ήταν η στήριξη από την κυβέρνηση που δεν του δόθηκε στο σημείο που ο ίδιος θα ήθελε, καθώς δικά του άτομα τον πρόδωσαν.