Ανσαριφάρντ: Να κερδίσουμε τον Παναιτωλικό

Μόνο η νίκη υπάρχει στο μυαλό των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ στο αυριανό παιχνίδι με τον Παναιτωλικό σύμφωνα με όσα είπε ο Καρίμ Ανσαριφάρντ.

Ο Ιρανός επιθετικός είπε τα εξής:

-Η ΑΕΚ έρχεται από την ήττα στην Τούμπα κι έχει μπροστά της το ματς με τον Παναιτωλικό. Οι σκέψεις των παικτών ποιες είναι;

«Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς, το ξέρουμε από τα προηγούμενα χρόνια. Θα είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι. Τους έχουμε αναλύσει, έχουμε το πλάνο μας για κάθε αντίπαλο και το ακολουθούμε σε κάθε παιχνίδι. Οπότε, πιστεύω ότι θα είμαστε απολύτως έτοιμοι για το παιχνίδι».

-Τι, κατά τη γνώμη σου, δεν πήγε καλά απέναντι στον ΠΑΟΚ;

«Όταν χάνεις ένα παιχνίδι, πολύ περισσότερο ένα σημαντικό ματς όπως αυτό με τον ΠΑΟΚ… Μπορείς να βρεις πολλά προβλήματα, πολλές μικρές λεπτομέρειες. Τις οποίες λεπτομέρειες, όταν κερδίζεις, κανείς δεν βλέπει και κανείς δεν ασχολείται μαζί τους. Φυσικά, κάναμε πολλά λάθη σαν ομάδα. Όταν χάνεις, ο κάθε ένας αναλαμβάνει τις ευθύνες του για κάθε μέρος του παιχνιδιού. Δεν ήταν καλή βραδιά για εμάς στην Τούμπα και χάσαμε το ντέρμπι. Αλλά θα μάθουμε από αυτό και θα επανέλθουμε πιο δυνατοί στο κοντινό μέλλον, στα επόμενα ντέρμπι. Και θα είμαστε έτοιμοι. Αλλά σε γενικές γραμμές, αν θες να συζητήσεις για λάθη ή προβλήματα στο παιχνίδι… Όταν χάνεις, υπάρχουν πολλά πριν και μετά το κάθε παιχνίδι. Κοιτάς τις λεπτομέρειες και βρίσκεις. Αλλά ό,τι ανήκει στο παρελθόν, μένει εκεί. Εμείς κοιτάμε μπροστά, το κυριακάτικο παιχνίδι είναι το πιο σημαντικό. Θέλουμε να εστιάσουμε σε αυτό και να κερδίσουμε τον Παναιτωλικό».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *