AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Από την αρχή με Γιαννίκη η ΑΕΚ απέναντι (20:30) στον Ατρόμητο

Με το δεξί θέλει να ξεκινήσει τις υποχρεώσεις του στον πάγκο της ΑΕΚ ο Αργύρης Γιαννίκης. Ο 41χρονος τεχνικός κάνει απόψε (20:30, Cosmote Sports) ντεμπούτο στον κιτρινόμαυρο πάγκο με μοναδικό σκοπό τους τρεις βαθμούς απέναντι στον Ατρόμητο που ψάχνει και αυτός να γυρίσει τον… διακόπτη στα θετικά αποτελέσματα.

Όλη την εβδομάδα ο Γιαννίκης προσπάθησε να περάσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα γίνεται την ποδοσφαιρική του φιλοσοφία στους κιτρινόμαυρους, κρατώντας βέβαια κλειστά τα χαρτιά του για την αποψινή 11άδα.

Προβλήματα δεν υπάρχουν πλην του τραυματία Γαλανόπουλου. Αποστολή δεν ανακοίνωσε χθες, καθώς με βάση τη φιλοσοφία του 41χρονου προπονητή, θα υπάρξει μια ακόμη προπόνηση ενεργοποίησης την ημέρα του αγώνα.

Έτσι λοιπόν μια πιθανή 11άδα σε σχηματισμό 4-2-3-1 αποτελείται από τους Στάνκοβιτς κάτω από τα δοκάρια. Μισελέν, Βράνιες, Τζαβέλλας, Μοχαμάντι στην τετράδα της άμυνας. Σιμόες και Σιμάνσκι θα είναι τα δύο αμυντικά χαφ με την τριάδα μπροστά τους να αποτελείται από τους Γκαρσία, Τσούμπερ, Άμραμπατ. Στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Αραούχο.