AEK ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ

Ενίσχυση με Βλοτινό το τμήμα πινγκ πονγκ της ΑΕΚ

Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Γιάννη Βλοτινό. Ο 49χρονος (01/12/1971) δεξιόχειρας αθλητής εντάσσεται στο δυναμικό της ανδρικής ομάδας επιτραπέζιας αντισφαίρισης του Συλλόγου.

Ο Γιάννης Βλοτινός αποτελεί έναν από τους κορυφαίους αθλητές που έχει αναδείξει η χώρα μας στην επιτραπέζια αντισφαίριση. Είναι ο απόλυτος ρέκορντμαν σε κατακτήσεις του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Απλού Ανδρών, με 14 τίτλους, ενώ έχει κατακτήσει δεκάδες φορές το χρυσό μετάλλιο σε Διπλό Ανδρών και Μικτό Ανδρών-Γυναικών, γράφοντας με χρυσά γράμματα το όνομά του στην ιστορία της ελληνικής επιτραπέζιας αντισφαίρισης.

Σε Διασυλλογικό επίπεδο στέφθηκε 5 φορές Πρωταθλητής Ελλάδος και 3 Κυπελλούχος, σημειώνοντας παράλληλα 3 σερί νταμπλ.

Το 2002 έφτασε μέχρι την 16άδα του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Υπήρξε μέλος της Εθνικής Ομάδας και Βαλκανιονίκης στο Ομαδικό Ανδρών το 1993. Ακόμα, έχει κατακτήσει το ασημένιο και το χάλκινο μετάλλιο στους Βαλκανικούς Αγώνες στο Απλό Ανδρών και το Χάλκινο στο Διπλό Ανδρών. Με τη «γαλανόλευκη» έχει κατακτήσει την 9η θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Οσάκα της Ιαπωνίας.

Το 2019 ο Γιάννης Βλοτινός κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ηλικιών 40-49, αποδεικνύοντας την αξία του για ακόμα μία φορά.

Ο Γιάννης Βλοτινός δήλωσε στο aek.gr: «Είμαι πολύ χαρούμενος και υπερήφανος που θα φορέσω τη φανέλα της ΑΕΚ. Έχω αγωνιστεί σε μεγάλες ομάδες και στο παρελθόν, όμως γνωρίζουμε όλοι τι σημαίνει ΑΕΚ για τον αθλητισμό. Γνωρίζω φυσικά για χρόνια τον νέο προπονητή της ομάδας, τον Κώστα Μαδέση, και τα παιδιά της ομάδας. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της και φυσικά να μεταδώσω όσα περισσότερα μπορώ στους νέους αθλητές της ομάδας».