AEK ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ

Για νέα νίκη κόντρα στον Δούκα η ΑΕΚ

Τον ΑΣΕ Δούκα υποδέχεται την Κυριακή (10/10, 12:30) η ΑΕΚ στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του 1ου Ομίλου της Handball Premier στην αίθουσα «Γ. Κασιμάτης» του ΟΑΚΑ. Οι τρεμπλούχοι θέλουν να κατακτήσουν τη νίκη και να επεκτείνουν το απόλυτο στο «3×3» στo Πρωτάθλημα.

Όσοι δεν έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε από κοντά τη μεγάλη αναμέτρηση ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΑΣΕ Δούκα, ο αγώνας θα μεταδοθεί σε ζωντανή μετάδοση από το ΑΕΚ A.C. TV.

Ο Δημήτρης Δημητρούλιας επέλεξε στην αποστολή του «Δικεφάλου» τους: Άντζελιτς, Αραμπατζή, Μπουκοβίνα, Καλόμοιρο, Ουγκάλντε, Μόγια, Πλάθα, Παπαδιονυσίου, Λέμος, Μπεντζιλαλί, Μυλωνά, Ηλιόπουλο, Κοτσιώνη, Ζαρίκο, Τζηρά, Μπεριά.

Ο Πέτρος Μπουκοβίνας δήλωσε στο aek.gr: «Αντιμετωπίζουμε αύριο τον Δούκα και θελουμε να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις. Στόχος μας είναι να μπούμε από το πρώτο λεπτό με πολλή ενέργεια και δυνατές άμυνες για να κατακτήσουμε τη νίκη. Θα ήθελα φυσικά να ευχηθώ γρήγορη ανάρρωση στον Χρήστο και από εδώ και πέρα θα παίζουμε και για αυτόν».

Όσον αφορά την προϊστορία των αναμετρήσεων ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΑΣΕ Δούκα, με βάση την επίσημη στατιστική της ΑΕΚ, οι δύο ομάδες έχουν τεθεί αντιμέτωπες στο Πρωτάθλημα 39 φορές, 22 με γηπεδούχο την «Ένωση» και 17 την ομάδα των Εκπαιδευτηρίων. Η ΑΕΚ μετράει 24 νίκες, ο Δούκας 11, ενώ 5 αγώνες ολοκληρώθηκαν δίχως νικητή. Με γηπεδούχο την ΑΕΚ, οι «κιτρινόμαυροι» έχουν κατακτήσει 13 νίκες, ο Δούκας 8, ενώ 1 αναμέτρηση έληξε ισόπαλη. Στα γκολ, η ΑΕΚ έχει πετύχει 1085 τέρματα (595 εντός έδρας), ενώ ο Δούκας 965 (545 εκτός έδρας).

Τέλος, πρώτος σκόρερ της ΑΕΚ κόντρα στον ΑΣΕ Δούκα στο Πρωτάθλημα είναι ο Χριστόφορος Μπακαούκας με 179 τέρματα.