Με Παπαδημητρίου, Κονέ και Δημητριάδη η ΑΕΚ στο Αγρίνιο, αθωώθηκαν πανηγυρικά!

Πανηγυρικά αθώωση για τους Παπαδημητρίου, Κονέ και Δημητριάδη από την επιτροφή εφέσεων με τις ποινές τους να πέφτουν ολοκληρωτικά και να κρίνονται αθώοι!

Και οι τρεις θα είναι παρόντες στο Αγρίνιο. Ειδικά για την υπόθεση Κονέ, όπου υπήρξε η αισχρή προπαγάνδα του ΟΦΗ περί fake news ότι έκανε… χειρονομίες στο δεύτερο γκολ της ΑΕΚ η αθώωσή του αποτελεί απόφαση – κόλαφο.

Διαβάστε αναλυτικά την απόφαση:

Η Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, έλαβε την ακόλουθη απόφαση (υπ’ αριθμ. 30/2021).

Δέχεται την έφεση και εξαφανίζει την υπ΄αριθμ. 120/2021 απόφαση του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της Super League 1. Απαλλάσσει τους εκκαλούντες Παναγιώτη Κονέ, Ιωάννη Παπαδημητρίου και Βασίλειο Δημητριάδη (άπαντες διαπιστευμένους) από τις 1β και 2β εξυβριστικές πράξεις.

Επιβάλλει στην πρώτη εκκαλούσα (ΠΑΕ ΑΕΚ) :

α) χρηματική ποινή πέντε χιλιάδων (5.000) ευρώ για υβριστική συμπεριφορά των Ιωάννη Παπαδόπουλου και Χρήστου Παπαδημητρίου ( μη διαπιστευμένων) για την υπό στοιχεία 1β πράξη.

β) χρηματική ποινή πέντε χιλιάδων (5.000) ευρώ για υβριστική συμπεριφορά των Ιωάννη Παπαδόπουλου και Χρήστου Παπαδημητρίου (μη διαπιστευμένων) για την υπό στοιχεία 2β πράξη.

Καθορίζει συνολική χρηματική ποινή (5.000+2.500) επτά χιλιάδων πεντακοσίων (7.500) ευρώ.

Επιβάλλει στους Ιωάννη Παπαδόπουλο και Χρήστο Παπαδημητρίου την ποινή της απαγόρευσης εισόδου τους στο γήπεδο για χρονικό διάστημα ενός (1) μηνός.

Κρίθηκε, αποφασίστηκε και δημοσιεύθηκε στην Αθήνα την 1η Οκτωβρίου 2021.

Leave a Reply

Your email address will not be published.