AEK ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ

Στην ΑΕΚ η Μοσκοφίδου

Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με την Βασιλική Μοσκοφίδου. Η 30χρονη (22/06/1991) κορυφαία επιθετικός επιστρέφει στην αγωνιστική δράση και εντάσσεται στο δυναμικό της γυναικείας ομάδας Ποδοσφαίρου του Συλλόγου.

Η Βασιλική Μοσκοφίδου αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες αθλήτριες ποδοσφαίρου που ανέδειξε η Ελλάδα. Τη σεζόν 2007-08 αγωνίστηκε στον Αστέρα Μαγούλας, όπου με 21 γκολ σε 12 αγώνες, τον οδήγησε στην άνοδο στη Α’ Εθνική. Ακολούθησε η Καλλιθέα, όπου σημείωσε 11 γκολ σε 18 συμμετοχές στην κορυφαία κατηγορία, ενώ την πενταετία 2009-2014, φόρεσε τη φανέλα της Γλυφάδας. Με τη Γλυφάδα συμπλήρωσε 90 συμμετοχές, σκοράρωντας 56 τέρματα, αναγκάζοντας ολόκληρη την Α’ Εθνική να υποκλιθεί στο ταλέντο της. Το 2014 πήρε μεταγραφή για την Πρωταθλήτρια Ελλάδος, τις Αμαζόνες Δράμας, όπου σημείωσε 7 γκολ σε 18 παιχνίδια.

Φυσικά, έχει τιμήσει τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδος, με 27 συμμετοχές και 6 τέρματα σε επίπεδο Γυναικών, ενώ στις Νεάνιδες είχε 5 συμμετοχές και 1 γκολ.

Μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας, η Βασιλική Μοσκοφίδου δήλωσε στο aek.gr: «Είμαι πολύ χαρούμενη που επιστρέφω στην ενεργό δράση, με μία ομάδα που έχει την ένδοξη αθλητική παρακαταθήκη των Ελλήνων της Πόλης, την ΑΕΚ. Η επιθυμία μου είναι να βοηθήσω να χτιστεί μια ομάδα με σωστές βάσεις, να παίζει όμορφο ποδόσφαιρο, να πετυχαίνει τους στόχους που θα βάζει και το πιο σημαντικό να θέλει κάθε αθλήτρια να ενταχθεί στο ενεργό δυναμικό της».