AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Υψηλόβαθμο στέλεχος πρότεινε στην ΑΕΚ τον Σάμαρη

Το όνομα του Ανδρέα Σάμαρη βρίσκεται στην κιτρινόμαυρη λίστα από το καλοκαίρι. Ωστόσο η περίπτωσή του δεν προχώρησε. Τώρα ακούγεται πως ο Έλληνας μέσος εξετάζεται από τώρα για τον Ιανουάριο.

Ο Σάμαρης είναι έμπειρος ποδοσφαιριστής και αρκετά ποιοτικός. Επίσης δεν έχει προκαλέσει ποτέ και θα γινόταν άμεσα αποδεκτός από την οικογένεια της ΑΕΚ. Όμως δεν… κολλάει στα αγωνιστικά χαρακτηριστικά που ψάχνουν οι κιτρινόμαυροι.

Είναι αργός, βαδίζει στα 33 του χρόνια, δεν είναι τόσο νευρικός ούτε ενεργητικός, ενώ το 2021 αγωνίστηκε μόλις 1 λεπτό στο πρωτάθλημα και 83 λεπτά στο Κύπελλο με την Μπενφίκα, στις 8 και 12 του περασμένου Ιανουρίου. Την περασμένη σεζόν ο Ζεσούς του έδωσε 4 συμμετοχές και κατέγραψε μόλις 76′ στην πορτoγαλική Liga Bwin. Προερχόμενος από ένα πολύ σοβαρό τραυματισμό στον αχίλλειο τένοντα που συνολικά τον είχε κρατήσει εκτός 183 ημέρες!

Στις 22 Αυγούστου έμεινε ελεύθερος από την Μπενφίκα και το όνομά του προτάθηκε από υψηλόβαθμο στέλεχος της ΑΕΚ. Δεν έκανε όμως τότε κλικ. Γιατί να κάνει τώρα;