AEK BCΜΠΑΣΚΕΤ

Δύσκολη έξοδος στο Λαύριο για τη Βασίλισσα

Η ΑΕΚ κατάφερε να πάρει μια πολύτιμη ευρωπαϊκή νίκη επί της Ρίγα, δείχνοντας ότι έχει ακόμα σφυγμό παρά τις πολλές και σημαντικές απουσίες που αντιμετωπίζει.

Ωστόσο η ήττα στο πρωτάθλημα νωρίτερα από τον Κολοσσό Ρόδου στο κλειστό των Άνω Λιοσίων την κάνει απόψε (20:00, ΕΡΤ3) να κοιτάει μόνο ένα αποτέλεσμα στο Λαύριο. Αυτό της νίκης προκειμένου να αναπτερωθεί το ηθικό των κιτρινόμαυρων.

Η σκέψη όλων στο στρατόπεδο της Βασίλισσας είναι στον Στέφαν Γέλοβατς, που συνεχίζει να νοσηλεύεται σε νοσοκομείο, εξαιτίας του εγκεφαλικού επεισοδίου που είχε υποστεί την περασμένη Κυριακή (14/11). Αγωνιστικά πάντως, ο Ανδρέας Πετρόπουλος είναι εκτός, λόγω θλάσης στο δεξί ισχίο, ενώ ο Μιχάλης Καρλής χτύπησε στο ματς κόντρα στη VEF Ρίγα, έχοντας διάστρεμμα πρώτου βαθμού αριστεράς ποδοκνημικής.

Το αποψινό θα είναι και το τελευταίο επίσημο ματς της ΑΕΚ μέσα στον Νοέμβριο, αφού μετά θα ακολουθήσει διακοπή, λόγω των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων, στο πλαίσιο των προκριματικών για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2023. Το επόμενο παιχνίδι της Βασίλισσας μετά από τη διακοπή, θα είναι αυτό στα Λιόσια, με αντίπαλο τον Προμηθέα Πάτρας (04/12, 20:00-ΕΡΤ3) για την 9η αγωνιστική της Basket League.