AEK ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ

Εκτός έδρας δοκιμασία στη Σαντορίνη

Στη Σαντορίνη ταξιδεύει η γυναικεία ομάδα Βόλεϊ της ΑΕΚ όπου αντιμετωπίζει την Τετάρτη (01/12, 18:00) τον ΑΟ Θήρας για την 11η αγωνιστική της Volley League.

Οι «κιτρινόμαυρες», μετά το άτυχο αποτέλεσμα κόντρα στον Παναθηναϊκό και την άδικη άνευ αγώνος ήττα από τον Άρη, θέλουν να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα και μάλιστα μέσα σε μία δύσκολη έδρα όπως αυτή της Σαντορίνης.

Ο Κώστας Αρσενιάδης μετά από αρκετό καιρό δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών, έχοντας στη διάθεσή του όλες τις αθλήτριες.

Η Όλγα Βεργίδου δήλωσε στο aek.gr: «Για εμάς είναι ένα παιχνίδι ανασυγκρότησης το αυριανό. Επιτέλους προπονούμαστε μετά από καιρό όλες μαζί και θέλουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι, να αφήσουμε πίσω όλα τα προβλήματα που μας ταλαιπώρησαν τον τελευταίο καιρό και να ασχοληθούμε με το πως θα βελτιωθούμε για την δύσκολη συνέχεια. Δεν ξέρουμε σε τι κατάσταση βρίσκεται ο αντίπαλος, αλλά εμείς πρέπει να επικεντρωθούμε στο παιχνίδι μας και να δώσουμε το 100 τις εκατό για να πάρουμε την νίκη σε μια δύσκολη έδρα».