AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έμεινε στο μηδέν η ΑΕΚ Β στο Παγκρήτιο

Ισόπαλοι χωρίς τέρματα (0-0) αναδείχθηκαν ΑΕΚ Β και Εργοτέλης στο παιχνίδι που διεξήχθη σήμερα στο Παγκρήτιο Στάδιο του Ηρακλείου, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Super League 2 2021-22.

Η ομάδα του Σωκράτη Οφρυδόπουλου έδειξε να πατάει καλά στο γήπεδο απέναντι σε μια ομάδα που είναι από τα φαβορί της κατηγορίας. Μόλις στο 9’ ο Κορνέζος έκανε εξαιρετική μεγάλη μπαλιά για τον Γιούση, ο οποίος βρέθηκε απέναντι από τον Τσέλιο, αλλά δεν κοντρόλαρε τη μπάλα όπως θα ήθελε και έδωσε την ευκαιρία στον τερματοφύλακα του Εργοτέλη να μπλοκάρει! Ένα λεπτό μετά, η μπάλα έφτασε στον Σαμπανάτζοβιτς μέσα στην περιοχή, αυτός έκανε το πλασέ, όμως η μπάλα κόντραρε σε πόδια αμυντικών. Στο 22’ το ωραίο σουτ του Μιτάι έφυγε ελάχιστα δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Τσέλιου.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Ο Μιτάι έκανε ωραία κούρσα και γύρισμα από τα αριστερά, αλλά ο Μίκο πρόλαβε να διώξει προ του Κοσίδη. Τα λεπτά περνούσαν μέχρι που φτάσαμε στο 70’. Έπειτα από φάση διαρκείας, ο Τσέλιος έκανε έξοδο για να διώξει, ο Γιούσης έκανε με τη μία ένα δυνατό σουτ, όμως η μπάλα κόντραρε κι έφυγε κόρνερ. Τρία λεπτά μετά ο Ιατρούδης πήρε την κεφαλιά στην καρδιά της περιοχής, όμως ο Τσέλιος απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ! Στο 77’ το πλασέ του Κοκκίνη απέκρουσε ο Χατζηεμμανουήλ και στο 78’ ο Γιούσης έπιασε μονοκόμματο σουτ αλλά απέκρουσε ο Τσέλιος!

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Νίκος Μπαδήμας): Τσέλιος, Ντουμάνης, Σερβιλάκης (66′ Πατρινός), Κόλα (66′ Ποζατζίδης), Μίκο, Πέιος, Βουτσάς, Μπουτσάκης (77′ Χοσάμ), Κωστανάσιος (86′ Νεράλ), Κόνραντ, Κουάτενγκ (46′ Κοκκίνης).

ΑΕΚ (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Χατζηεμμανουήλ, Σταμούλης, Λάτσι, Κορνέζος, Μιτάι (84′ Μπούσης), Μπάμπης (60′ Γερολέμου), Σαμπανάτζοβιτς, Γιούσης (84′ Παρράς), Μουστακόπουλος, Χριστόπουλος (60′ Γκαρσία), Κοσίδης (68′ Ιατρούδης).