Έσπασαν το αυτοκίνητο αθλητικού δικαστή, μέλους του Διαιτητικού Δικαστηρίου – ΕΠΟ: Αποτροπιασμός

Με μεθόδους παρακράτους, κάποιοι επιχειρούν να επιβληθούν στο ποδόσφαιρο τρομοκρατώντας ακόμα και λειτουργούς της αθλητικής δικαιοσύνης.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το αστυνομικό ρεπορτάζ μέλος του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ βρήκε το αυτοκίνητό του σπασμένο έξω από το σπίτι του μετά από επίθεση αγνώστων.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές η επίθεση έλαβε χώρα μόλις λίγες ώρες πριν τη συνεδρίαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου το οποίο μεταξύ άλλων θα εξεταζόταν η υπόθεση σχετικά με τις καταγγελίες για παράνομες αποφάσεις της νυν Διοίκησης της ΕΠΟ που οδηγούν στην έκπτωσή των μελών της.

Μάλιστα, ο ανώτατος δικαστής φέρεται να έχει δώσει πολύωρη κατάθεση στην ΓΑΔΑ όπου περιγράφει αναλυτικά όλα τα πρόσωπα που σχετίζονται με τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Κοντά στο σημείο της επίθεσης υπάρχουν πολλές κάμερες ασφαλείας, οι οποίες και αναμένεται να ξετυλίξουν το νήμα της ανεύρεσης των ενόχων.

Αναμένονται άμεσα ραγδαίες εξελίξεις, αλλά και πως θα αντιδράσει η πολιτεία σε αυτές τις παρακρατικές επιθέσεις που σκιάζουν τον χώρο του ποδοσφαίρου.

Την αποδοκιμασία και τον αποτροπιασμό της για την καταγγελθείσα επίθεση στο όχημα τακτικού δικαστή και μέλους του Διαιτητικού Δικαστηρίου, εκφράζει με ανακοίνωσή της η ΕΠΟ.

Ταυτόχρονα, καταδικάζει και εκφράζει την έκπληξή της για το γεγονός ότι μερίδα των ΜΜΕ, προσπαθεί τεχνηέντως να συνδέσει την εν λόγω επίθεση με την ομοσπονδία και το ποδόσφαιρο γενικότερα, επενδύοντας -όπως αναφέρει- στην αποσταθεροποίηση των θεσμών του ελληνικού ποδοσφαίρου. “Ας περιμένουν γιατί θα εκτεθούν και πάλι”, τονίζει συγκεκριμένα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία εκφράζει την αποδοκιμασία και τον αποτροπιασμό της για την καταγγελθείσα επίθεση στο όχημα μέλους του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών και του Διαιτητικού Δικαστηρίου Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ.

Εν όψει της ολοκλήρωσης της αστυνομικής έρευνας που βρίσκεται σε εξέλιξη, η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία εκφράζει επίσης την έκπληξή της για την προσπάθεια συγκεκριμένων ΜΜΕ να συνδέσουν τη συγκεκριμένη επίθεση τόσο με υποθέσεις που πρόκειται να εξεταστούν στο ΔΔΠ όσο και με το Ελληνικό Ποδόσφαιρο συνολικά.

Καταδικάζουμε μετά βδελυγμίας μεθόδους μαφίας εις βάρος δικαστικών λειτουργών, αλλά και την τεχνητή προσπάθεια εμπλοκής του ποδοσφαίρου σε παρακρατικές μεθόδους.

Η Αστυνομία θα φωτίσει όλες τις πτυχές της υπόθεσης μετά την έρευνα που βρίσκεται σε εξέλιξη, κατά συνέπεια όσοι επενδύουν επικοινωνιακά στην αποσταθεροποίηση των θεσμών του Ελληνικού Ποδοσφαίρου μέσω αυτών των γεγονότων ας περιμένουν γιατί θα εκτεθούν και πάλι».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *