AEK ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ

Για το «2×2» με Ηλυσιακό

Τον Ηλυσιακό υποδέχεται το Σάββατο (13/11, 21:30) η ΑΕΚ για την 2η αγωνιστική της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Πόλο Γυναικών.

Μετά τη νικηφόρα πρεμιέρα στην Πάτρα, οι «κιτρινόμαυρες» θέλουν να προσθέσουν άλλο ένα τρίποντο στο ενεργητικό τους, στο Κολυμβητήριο της Ηλιούπολης.

Στην πρώτη εντός έδρας αναμέτρηση του «Δικεφάλου», τα κορίτσια της ΑΕΚ αναμένουν τη στήριξη του φίλαθλου κόσμου του Συλλόγου, που από νωρίτερα μπορούν να παρακολουθήσουν και το ντέρμπι των ανδρών με τον Ολυμπιακό.

Η Κική Λιόση επέλεξε στην αποστολή της ΑΕΚ τις: Τσουρή, Πασκάλε, Κάσσαρη, Λούδη, Γαβαλά, Μαστρόκαλου, Μιχαηλίδου, Στρατηδάκη, Κώτσια, Κούμπρα, Τσιμάρα, Γροζοπούλου, Αρχοντάκη, Κοβάσεβιτς, Ζαχαρίου.

Η Κική Στρατηδάκη δήλωσε στο aek.gr: ««Αρχικά είμαστε πολύ χαρούμενες για την έναρξη του πρωταθλήματος. Φέτος το πρωτάθλημα είναι πολύ ανταγωνιστικό. Αύριο έχουμε ένα παιχνίδι με τον Ηλυσιακό, μια νεοσύστατη ομάδα που φέτος ανέβηκε στην Α1 και απαρτίζεται απο πολλές νέες παίκτριες. Στόχος μας είναι να βγάλουμε στο νερό πράγματα που έχουμε δουλέψει στην προπόνηση και να πετύχουμε την δεύτερή μας νίκη.Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα αλλά εμείς θέλουμε σε κάθε παιχνίδι να παίζουμε στο 100%».